Τρίτη 25 Αυγούστου 2009

Χαιρετίσματα...

Επιτέλους εδέησε να απαντήσει ο Υπουργός Πολιτισμού στην ερώτηση της κ Περλεπέ σε σχέση με την αποκατάσταση του αρχαίου Θεάτρου Ερέτριας (όπως διαβάσαμε εδώ και εδώ).

Αλλά και που απάντησε δε είπε τίποτα καινούργιο. Απλά ανέφερε περιληπτικά τα όσα περιλαμβάνονται στην απόφασή του που είδε πρόσφατα το φως της δημοσιότητας και στην οποία είχαμε αναφερθεί και εμείς.

Με άλλα λόγια για άλλη μία φορά μπορούμε να δηλώσουμε δικαιωμένοι για την απόφασή μας να ασχοληθούμε με το θέμα. Για άλλη μία φορά μπορούμε να πούμε πως οι χαρακτηρισμοί και οι κατηγορίες εναντίον μας ήταν εκ του πονηρού και δεν είχαν καμία σχέση με την πραγματικότητα.

Με την απάντησή του αυτή ο κ Σαμαράς αδειάζει συνεπώς για ακόμη μία φορά τον κ Μαρκόπουλο και αποδεικνύει πως δεν υπάρχουν μελέτες! Αν υπήρχαν, προφανώς και θα συμπεριλαμβάνονταν είτε στην απάντηση είτε στην απόφαση του Υπουργού. Τώρα σε ότι έχει να κάνει με δήθεν μελέτες που δήθεν βραβεύθηκαν από το Πολυτεχνείο, περιμένουμε να διαβάσουμε για αυτές από κάποια επίσημη ανακοίνωση, και όχι από ρεπορτάζ- διαρροή που διοχετεύεται σε κάποια μέσα, πριν πουμε κάτι...


Share/Save/Bookmark
eXTReMe Tracker
free hit counters

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP