Σάββατο 9 Μαΐου 2009

Έλεος πια...

Δε θέλω να ξαναασχοληθώ με τον Καραμανλή.

Με έχει κουράσει!

Κάθε φορά όμως που παρακολουθώ τις ομιλίες του τρελαίνομαι.

Δεν το πιστεύω πως είναι ο ίδιος άνθρωπος που εμπιστεύτηκε ο ελληνικός λαός το 2004 και το 2007.

Το έχω πει και παλαιότερα πως του είχα δώσει μία ευκαιρία. Δεν περίμενα να είναι ίδιος με τους προκατόχους του στο κόμμα της ΝΔ.

Και εν μέρη είχα δίκιο! Δεν ήταν ίδιος με τους προκατόχους του! Ήταν πολύ χειρότερος!

Δεν το πιστεύω ότι ακόμη και σήμερα (μόλις λίγες ώρες μετά την προσωπική του επιλογή να παραγράψει όλα τα σκάνδαλα της 4ετίας 2004-2007) βγαίνει και μιλάει σα να μην έχει συμβεί τίποτα! Μάλιστα λέει το παροιμοιώδες: "...και τα σκάνδαλα του ΠΑΣΟΚ παραγράφηκαν!" προσπαθώντας να δικαιολογήσει με απόλυτα παιδιάστικο τρόπο την επιλογή του. Μα φυσικά και παραγράφηκαν! Με απόλυτη ευθύνη δική του! Από το 2004 και για δύο κοινοβουλευτικές περιόδους είχε τη δυνατότητα να διαλευκάνει τις υποθέσεις για τις οποίες είχε κατηγορήσει το ΠΑΣΟΚ!

Ο ελληνικός λαός δε σας εμπιστεύθηκε, κ Καραμανλη, για να του παραγράφετε τα σκάνδαλα! Και ούτε για να μας λετε ότι όλοι ίδιοι είναι! Ο λαός ζητούσε κάποιον που να ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟΣ!!! Δεν αντέχουμε άλλο την κατρακύλα της Ελλάδος! Πάνω που νομίζουμε πως τα έχουμε δει όλα από τη κυβέρνησή σας, όλο και κάτι κάνετε και μας ξαφνιάζετε.

Ο λαός είναι έτοιμος να προχωρήσει μπροστά! Το θέμα είναι πότε εσείς θα το καταλάβετε και θα απαγκιστρωθείτε από την ηγεσία της χώρας που καθ' όλη τη διάρκεια της θητείας σας μοιάζει να κάνει ελεύθερη πτώση!


Share/Save/Bookmark

2 σχόλια:

banou 9 Μαΐου 2009 στις 5:48 μ.μ.  

Είναι διαφορετικός... Έχει αναγάγει την επικοινωνιακή πολιτική σε επιστήμη και έχει εκμηδενίσει το παραγωγικό έργο της χώρας. Το καράβι είναι ακυβέρνητο εδώ και καιρό...

Τ.Ο. ΠΑΣΟΚ Ερέτριας 9 Μαΐου 2009 στις 5:52 μ.μ.  

Από καιρό! Σα να λέμε από το 2004...

eXTReMe Tracker
free hit counters

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP