Σάββατο 9 Μαΐου 2009

Τι ακριβώς περιμένει Γιαννάκη...??

Μόλις προχθές στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA ο Γιάννης Πρετεντέρης (ή αλλιώς ημιεπίσημος κυβερνητικός εκπρόσωπος) δήλωνε πως καλύτερα θα ήταν να περιμένουμε να τελειώσει η διαδικασία της απολογίας των κατηγορουμένων (που ξεκινάει αυτή τη βδομάδα) για να γίνει εξεταστική επιτροπή για τη Siemens.

Υπερασπιζόταν τη θέση της ΝΔ πως δε θα πρέπει να γίνει δεκτή η πρόταση για εξεταστική επιτροπή για τη Siemens τώρα (επειδή περιμένει δικαστικές εξελίξεις...), αλλά σε δύο περίπου εβδομάδες...

Η ΝΔ πολύ "σωστά" δήλωνε πως θα ψήφιζε υπέρ εξεταστικής επιτροπής σε δύο βδομάδες, αφού μόλις δύο μέρες μετά υπολόγιζε να κλείσει τη βουλή και άρα να παραγράψει τις ποινικές ευθύνες πολιτικών για το σκέλος του σκανδάλου της Siemens μετά από το 2004... Με τον ίδιο τρόπο είχε φροντίσει να παραγράψει όλες τις υποθέσεις προ του 2004, μη ασχολούμενη με αυτές μετά την εκλογή της για να δημιουργήσει προφανώς μία θολή εικόνα στο πολιτικό σκηνικό!

Μακάρι τη δεξιοτεχνία που έχει φανεί πως διαθέτει η κυβέρνηση στο να αθωώνει (βλέπε Παυλίδη και παραπλανηθέντες Βατοπεδινούς) να κουκουλώνει (βλέπε Ομόλογα, Υποκλοπές, Πακιστανούς) και να παραγράφει (βλέπε όλα τα παραπάνω συν Siemens, MAN κ.ο.κ.) να την είχε και για την αντιμετώπιση των πραγματικών προβλημάτων του ελληνικού λαού!!


Share/Save/Bookmark
eXTReMe Tracker
free hit counters

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP