Παρασκευή, 8 Μαΐου 2009

Ο νεκροθάφτης των σκανδάλων!

Αν υπήρχαν μέχρι χθες πέντε- έξι νοήμωνες άνθρωποι σε αυτή τη χώρα που να πίστευαν πως ο Καραμανλής δεν επιδιώκει τη συγκάλυψη αλλά την κάθαρση, σήμερα δεν πρέπει να υπάρχει κανένας!

Το είχαμε γράψει και παλαιότερα πως ο κ Καραμανλής εκτός από ανίκανος (που δεν κατάφερε να προλάβει κάποια σκάνδαλα) και συμμέτοχος σε απόπειρα συγκάλυψης (με αποχωρήσεις και αρνητικές ψήφους σε απόπειρες διαλεύκανσης σκανδάλων) αν δεν κάνει κάτι σύντομα θα θεωρείται συνένοχος ενδεχόμενης παραγραφής.

Ε, αυτή την παραγραφή την έφερε νωρίτερα απ' ότι θεσμικά προβλέπεται. Για παράταση των εργασιών της βουλής, άρα και επέκτασης της περιόδου παραγραφής, ούτε λόγος... Εδώ βιάστηκε να ζητήσει να κλείσει από τώρα για ευρωεκλογές και καλοκαίρι (έχει πέσει πολύ κούραση βλέπετε!).

Άνετα πλέον μπορούμε να τον αποκαλούμε νεκροθάφτη των σκανδάλων!

Πρέπει να είναι πολύ περήφανος που κατάφερε με τις κινήσεις του να αθωώσει κάποιους και να παραγράψει τα αδικήματα άλλων! Αυτά είχε υποσχεθεί άλλωστε! Τα περίφημα "υπεροπτικά και αλαζονικά" καθώς και "κουκούλωμα για όλα τα σκάνδαλα" ήταν οι κύριες προεκλογικές του εξαγγελίες..


Share/Save/Bookmark
eXTReMe Tracker

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP