Παρασκευή 24 Απριλίου 2009

Κάθαρση εδώ και τώρα!

Τώρα που βρισκόμαστε λίγο πριν την ψηφοφορία για παραπομπή του Α. Παυλίδη σε ειδικό δικαστήριο και οι πιθανότητες είναι μεγάλες να παραπεμφθεί (μιας και όπως έχουμε ξαναπεί υπάρχουν πολλοί που θα ήθελαν να γίνουν εκλογές για να παραγραφούν οι ευθύνες τους για τη συμμετοχή τους σε κάποια σκάνδαλα) καλό θα ήταν να κάνει ο κ Καραμανλής ένα καλό για τη χώρα την οποία υποτίθεται πως υπηρετεί την τελευταία πενταετία πριν να προχωρήσει σε προκήρυξη πρόωρων εκλογών (λόγω απώλειας της δεδηλωμένης).

Να δεχθεί άμεσα τη διερεύνηση όλων των σκανδάλων και να επιτρέψει στους βουλευτές του να παραβρεθούν στη ψηφοφορία για σύσταση προανακριτικής επιτροπής για το σκάνδαλο του Βατοπεδίου. Σε διαφορετική περίπτωση θα μπορεί όλος ο Ελληνικός λαός να τον κατηγορεί ανοικτά εκτός από ανικανότητα, αφού δεν καταλάβαινε τι γινόταν γύρω του (δεν το λέω εγώ ο ίδιος το είπε), και συμμετοχή σε απόπειρα συγκάλυψης (αφού δεν επέτρεψε ΔΙΣ στην κοινοβουλευτική του ομάδα να παραστεί στην ψηφοφορία) , και για συνενοχή σε ενδεχόμενη παραγραφή των ευθυνών των συνεργατών και στελεχών του κόμματός του!

Το αν ο ίδιος, πάντως, θέλει να γραφτεί στην ιστορία ως ο πρωθυπουργός που ενώ εξελέγη κρατώντας τη ρομφαία της κάθαρσης, από την εκλογή του και μετά σφιχταγκάλιασε τα εμπλεκόμενα σε σκάνδαλα στελέχη του κόμματός του (για να μην αναφέρω τους νταβατζήδες...) και συντέλεσε στην παραγραφή των ευθυνών τους, είναι δικαίωμά του!


Share/Save/Bookmark
eXTReMe Tracker
free hit counters

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP