Σάββατο 16 Μαΐου 2009

Για τα μάτια του κόσμου!

Πολλές φορές έχουμε αναφερθεί στην απόλυτα επικοινωνιακή πολιτική της ΝΔ και του Καραμανλή (εδώ, εδώ και εδώ).

Αλλά τις τελευταίες μέρες πρέπει ο Λούλης και το υπόλοιπο επικοινωνιακό επιτελείο της κυβέρνησης να χτυπάνε πολλές υπερωρίες!!

Μόλις λίγες μέρες μετά το κλείσιμο της Βουλής, άρα και της παραγραφής των σκανδάλων από το 2004 ως το 2007 κάνει, αν είναι δυνατόν, πρόταση για να αλλάξει ο νόμος περί ευθύνης υπουργών! Είναι δυνατόν δηλαδή να κάνεις πρόταση για αλλαγή ενός νόμου που έχει να κάνει με τη διαφάνεια αφού πριν από λίγες μέρες έχεις συγκαλύψει όλα τα σκάνδαλά σου και έχεις κλείσει τη βουλή?? Που ακριβώς δηλαδή θα συζητηθεί η πρόταση? Στην πλατεία συντάγματος??

Και δεν είναι μόνο αυτό! Η άλλη απόφαση Καραμανλή που μας παρουσιάζεται ως επίτευγμα Καραμανλή είναι η "απαγόρευση" στους "Βατοπεδινούς", στον "Παυλίδη" και άλλους να συμμετάσχουν στην προεκλογική εκστρατεία του κόμματος. Και αναρωτιέμαι. Τι ακριβώς έκαναν τα συγκεκριμένα στελέχη και δεν τους επιτρέπεται η συμμετοχή?? Αυτός δεν ήταν που τους αθώωνε με τις ψήφους της παράταξής του, ή με τη μη συμμετοχή σε ψηφοφορίες? Ή είναι αθώοι και αδίκως κατηγορούνται (οπότε θα πρέπει να συμμετέχουν στην εκστρατεία) ή έπρεπε να έχουν παραπεμφθεί (συνεπώς μας δούλευε ο Καραμανλής όταν τους στήριζε..).


Share/Save/Bookmark
eXTReMe Tracker
free hit counters

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP