Τρίτη 14 Απριλίου 2009

Σα να μαζεύτηκαν πολλά τυχαία...

Μεταξύ άλλων ο Ρουσόπουλος εχθές μας είπε πως πολιτικός λόγος του ΠΑΣΟΚ στην προεκλογική περίοδο είχε να κάνει με τα σκάνδαλα των ομολόγων και των υποκλοπών, ή τουλάχιστον έτσι ήταν μέχρι να υπάρξουν οι πολύνεκρες πυρκαγιές.



Δηλαδή μας είπε πως η κυβέρνησή του επικοινωνιακά ευνοήθηκε από τις πυρκαγιές, μιας και σε διαφορετική περίπτωση η σκανδαλολογία κάθε άλλο παρά καλό θα της έκανε...

Όλα αυτά γίνονταν σε περίοδο κατά την οποία κάποια ψήγματα του σκανδάλου του Βατοπεδίου έβλεπαν το φως της δημοσιότητας.

Δείτε χαρακτηριστικές αναρτήσεις και προσέξτε τις ημερομηνίες (είναι καλοκαίρι του 2007 και βρισκόμαστε εν μέσω του πρώτου κύματος πυρκαγιών):

Ανίερο Ρουσφέτι!
ΜΕΓΑ ΣΚΑΝΔΑΛΟ!
Σκάνδαλο που βγάζει... μάτια!

Και ας δεχτούμε για την οικονομία της συζήτησης ότι ήταν τυχαίες όλες οι πυρκαγιές. Είναι γνωστό το πως χρησιμοποιήθηκαν επικοινωνιακά από την κυβέρνηση:

-Μοίρασαν τριχίλιαρα (τα οποία πήραν πίσω σε πολλές περιπτώσεις μετά τις εκλογές)

-Είδαμε τον πρωθυπουργό μας ως άλλο George W Bush στους δίδυμους πύργους να πηγαίνει με jacket εν μέσω θέρους στα καμμένα και να βγάζει διαγγέλματα ότι η χώρα δέχεται επίθεση(δείτε εδώ και εδώ)

-Ακούσαμε τα περί ασύμμετρης απειλής αλλά και ότι το ΠΑΣΟΚ βρισκόταν πίσω από την οργάνωση τους.

Όλα αυτά λοιπόν αλλά και το γεγονός ότι όποτε η κυβέρνηση βρίσκεται σε δύσκολη θέση συμβαίνει (τυχαία πάντοτε!) κάτι για να τραβήξει την προσοχή των Mέσων από εκεί, μας κάνει να είμαστε λίγο καχύποπτοι...


Share/Save/Bookmark
eXTReMe Tracker
free hit counters

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP