Τετάρτη 22 Απριλίου 2009

Κάθαρση... από συμφέρον!

Αφού διάβασα πως ξαναστέλνουν τη δικογραφία για το Βατοπέδι στη βουλή (λόγω εύρεσης περαιτέρω ευθυνών υπουργών) και ενώ το σκάνδαλο της Siemens από πράσινο που διαφημιζόταν πως είναι βλέπουμε να τείνει να γίνει γαλαζο-τυρκουάζ, αναρωτιέμαι: τι ακριβώς συμφέρει τους εμπλεκόμενους στα εν λόγω σκάνδαλα να κάνουν σε σχέση με τη ψηφοφορία για παραπομπή σε ειδικό δικαστήριο του Α. Παυλίδη.

Ε, μάλλον τους συμφέρει να ψηφίσουν υπέρ της παραπομπής... Για ποιο λόγο? Μα πολύ απλά γιατί μόνο αν γίνουν εκλογές παραγράφονται τα αδικήματα των εν λόγω σκανδάλων. Συνεπώς ας μην παραξενευτούμε αν δούμε αρκετές "διαρροές" από την πλευρά της κυβερνητικής παράταξης. Όχι επειδή κόπτονται για την διαλεύκανση της υπόθεσης φυσικά, αλλά επειδή θέλουν να σταματήσει η διερεύνηση των υπολοίπων υποθέσεων...


Edit: Την ίδια παρατήρηση είχε κάνει και ο Κρόγιας.


Share/Save/Bookmark

2 σχόλια:

blogger 23 Απριλίου 2009 στις 12:29 π.μ.  

Όπως είχα γράψει κι εγώ πριν λίγες μέρες:
"Ο Καραμανλής προτιμά να πέσει από ένα σκάνδαλο "μαρίδα", παρά από έναν σκάνδαλο "φάλαινα"! Και είχαμε πολλές φάλαινες: Βατοπέδι, Ομόλογα, Καρτέλ, Υποκλοπές. Να πω και άλλα; Δεν χρειάζεται..."
http://krogias.blogspot.com/2009/04/blog-post_237.html

Τ.Ο. ΠΑΣΟΚ Ερέτριας 23 Απριλίου 2009 στις 12:56 π.μ.  

Παρότι είχα διαβάσει το post, μάλλον δεν είχα δώσει την ανάλογη σημασία στο σχόλιο! Παρασύρθηκα από τον πενταπλασιασμό των επιδοτήσεων!!

eXTReMe Tracker
free hit counters

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP