Πέμπτη, 23 Απριλίου 2009

Καραμπινάτο πραξικοπηματικό κουκούλωμα!!!

Από τον Κρόγια.

Θυμάστε την πρώτη φορά, που οι δύο εισαγγελικοί λειτουργοί παραιτήθηκαν επειδή ήθελαν να διαβιβάσουν το φάκελο «Βατοπέδι» στη Βουλή αφού προσέκρουσαν σε στοιχεία για ποινικά αδικήματα υπουργών και δεν τους άφηναν τα εισαγγελικά τσιράκια της κυβέρνησης; (εδώ)
Και που ακόμη και η τρίτη εισαγγελέας που ανέλαβε τον φάκελλο πρότεινε το ίδιο, αλλά και πάλι ο Σανιδάς προσέτρεξε να βγάλει και πάλι "πόρισμα" από μόνος του όπως και στην πρώτη του έκθεση περί "παραπλανηθέντων υπουργών"; (εδώ)
Φαντάζομαι ότι όλοι λίγο ή πολύ κάτι θυμόμαστε από όλα αυτά τα κατορθώματα της "δικαιοσύνης".

Πάμε τώρα και στην σημερινή "καρμπόν" συνταγματική εκτροπή... που αποδεικνύεται από κάτι που ίσως δεν του δώσαμε και ιδιαίτερη σημασία, αλλά είναι πάρα πολύ σημαντικό:

Από το ότι ο κ... Σανιδάς πρώτα ενημέρωσε "κυβερνητικές πηγές" (οι οποίες προφανώς κάνουν και τις "off the record" δηλώσεις-διαρροές στα ΜΜΕ) και μετά τον υπουργό δικαιοσύνης!!!

Πρώτο ΘΕΜΑ:
"Ανώτατη κυβερνητική πηγή δήλωνε την Τετάρτη το απόγευμα: «σύμφωνα με ενημέρωση από το υπουργείο Δικαιοσύνης ο φάκελος διαβιβάστηκε στον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου κ. Γιώργο Σανιδά ο οποίος τον έστειλε πίσω στον προϊστάμενο της εισαγγελίας καθώς έκρινε ότι δεν πρέπει να διαβιβαστεί στην βουλή». Το ενδιαφέρον είναι ότι την εξέλιξη αυτή την επιβεβαίωνε ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου κ. Σανιδάς αλλά δεν την γνώριζε ο αρμόδιος υπουργός Δικαιοσύνης κ. Νίκος Δένδιας. Συμπερασματικά προκύπτει ότι ο κ. Σανιδάς που χειρίστηκε στο τελικό στάδιο την υπόθεση συνομίλησε με στελέχη του πρωθυπουργικού περιβάλλοντος και πήραν την απόφαση αλλά ξέχασαν να ενημερώσουν τον αρμόδιο υπουργό".

Που το επιβεβαιώνει ουσιαστικά και η Έλλη Τριανταφύλλου, για το ΣΚΑΪ, που μας λέει ότι "κυβερνητική πηγή" που βρισκόταν στην Λευκωσία μαζί τους, το ήξερε και αυτή πριν τον Δένδια!!!

Η απόλυτη ξεφτίλα...


Share/Save/Bookmark
eXTReMe Tracker

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP