Πέμπτη 23 Απριλίου 2009

Όποιος νυχτοπερπατεί...

Έτσι και 'γω (νυχτο-bloggoπερπατώντας) συνάντησα (για άλλη μία φορά) κάτι βρωμερά τρωκτικά που αγαπούν πολύ τη λάσπη! Μαζί με τη παρέα του γνωστού και μη εξαιρετέου politi-gr!

Για πολλοστή φορά προσπαθούν να επαναφέρουν με κακόβουλα σχόλια τη δήθεν ψηφοθηρική πολιτική του ΠΑΣΟΚ κατά τη διάρκεια των πυρκαγιών αλλά και πως δήθεν δε δόθηκαν χρήματα για τους πυρόπληκτους.

Ας δούμε λοιπόν το Ροβέρτο Σπυρόπουλο να εξηγεί που ακριβώς θα δοθούν και που έχουν ήδη δοθεί τα 1,2 εκ €:


Ας δούμε και τον πρόεδρο να μας λέει τον τρόπο κατά την τελετή βράβευσης όσων συνεισέφεραν για τους πυρόπληκτους της Ηλείας:



Με πολύ απλά λόγια, κάθε άλλο παρά ψηφοθηρική μπορεί να χαρακτηρίσει κάποιος τη συμπεριφορά του ΠΑΣΟΚ. Tο οποίο τα χρήματα, αντί να τα μοιράσει ως τριχίλιαρα (κάτι μου θυμίζει αυτό!) ουσιαστικά τα έδωσε για την ανάπτυξη της περιοχής αλλά και για την εκπαίδευση των νέων της.

Όλα αυτά τη στιγμή που σε πολλούς από τους πυρόπληκτους στους οποίους είχαν δοθεί αποζημιώσεις, τους ζητήθηκαν πίσω, καθώς και τα χρήματα από το υστέρημα των Ελλήνων δεν αξιοποιούνται στο πρόγραμμα αποκατάστασης με την αναγκαία ταχύτητα.

Παρόλα αυτά, τα αντανακλαστικά κάποιων περιορίζονται μόνο(!) στο ΠΑΣΟΚ!


Share/Save/Bookmark
eXTReMe Tracker
free hit counters

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP