Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου 2009

Διαφάνεια στην πράξη!

Ο Γιώργος Παπανδρέου από το 2004 πήρε την απόφαση να αλλάξει άρδην τη λειτουργία του κόμματος δείχνοντας ουσιαστικά πως θα κυβερνήσει μετά την ανάληψη της διακυβέρνησης της χώρας.

Στα πλαίσια αυτά μετακινήθηκε το κίνημα σε νέο οικολογικό κτήριο, κάτι που εξυπηρετούσε και στην εξοικονόμηση χρημάτων από τη συγκέντρωση όλων των γραφείων εκεί.

Το ίδιο έγινε και με τη χρηματοδότηση Όποιο ποσό και να μπαίνει στο κόμμα είναι είτε από μέλη και φίλους είτε από την κρατική χρηματοδότηση Όποιος άλλος θέλει να ενισχύσει το κόμμα πλέον γίνεται μόνο ονομαστικά. Μάλιστα κάθε απόφαση που αφορά τα οικονομικά του κόμματος δημοσιοποιείται στο διαδίκτυο.

Στα πλαίσια αυτά έρχεται και η Πρόσκληση ενδιαφέροντος ναύλωσης αεροσκαφών για τη μετακίνηση ετεροδημοτών στις ερχόμενες εκλογές. Ενώ δηλαδή θα μπορούσε να προβεί στην απευθείας ανάθεση σε κάποια εταιρεία, προχωρά σε πρόσκληση ενδιαφέροντος και μάλιστα με σφραγισμένες προσφορές. Κάτι αντίστοιχο είχε μάλιστα συμβεί και με την επιλογή εταιρείας τηλεφωνίας.

Το ΠΑΣΟΚ αποδεικνύει έμπρακτα πως τα όσα ισχυρίζεται ότι θα εφαρμόσει στη δημόσια διοίκηση σε σχέση με τη διαφάνεια τα κάνει πράξη πρώτα από όλα στο ίδιο του το σπίτι!

Δείτε σχετικά: Βάζουμε τέλος στην αφισορύπανση!


Share/Save/Bookmark
eXTReMe Tracker
free hit counters

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP