Παρασκευή 19 Ιουνίου 2009

Η μέρα που η Μελίνα θα ξαναγεννηθεί ... έφτασε!

Από το Άρατε πύλας, που κατάφερε να συνοψίσει σε ένα ποστ ότι δεν κατάφερα να σχολιάσω τις προηγούμενες μέρες!


Το Νέο Μουσείο της Ακρόπολης εγκαινιάζεται σήμερα το βράδυ.

Από μέρες τώρα η κρατική προπαγάνδα της αποχωρούσας κυβέρνησης, με τη συνδρομή της φασίζουσας ΕΡΤ (της ίδιας εκείνης ΕΡΤ, της οποίας κάποτε η Μελίνα αρνήθηκε να πληρώσει τα ανταποδοτικά τέλη ακριβώς επειδή αποτελούσε εργαλείο αισχρής προπαγάνδας) προσπαθούν να μας πείσουν ότι το Μουσείο ήταν σύλληψη του γέρου Καραμανλή και υλοποιείται από τον ανηψιό Καραμανλή. Αλλαξαν ακόμη και το μήνυμα του ίδιου τους του Υπουργού Πολιτισμού για να θαφτεί το όνομα της αξέχαστης Ελληνίδας.

Αποσιωπάται
ότι η ΝΔ του Καραμανλή, όσο ήταν στην αντιπολίτευση, πολέμησε το ΝΜΑ με μηνύσεις και με κατασυκοφάντηση της Μελίνας, του Ζυλ και των συνεργατών τους. Οι Καραμανλήδες και οι Τατούληδες είχαν λυσσάξει και έπνεαν μένεα κατά του Μουσείου. Δυστυχώς, αυτοί οι άνθρωποι τυχαίνει σήμερα να το εγκαινιάζουν!

Αποσιωπάται ότι ιδέες για το Μουσείο υπήρχαν ΑΛΛΑ ήταν η Μελίνα που πάτησε πόδι και είπε: "το Μουσείο θα γίνει εδώ", ήταν η Μελίνα που ξεκίνησε τον αγώνα να διεκδικηθούν τα μάρμαρα (1982), ήταν η Μελίνα που ξεκίνησε το διαγωνισμό (1989).

ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΑΠΑΘΗΣ! Η ιστορία δεν επιδέχεται πλαστογραφήσεις! ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ, ΕΔΩ! ΑΝΑΡΤΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ ΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΜΕΛΙΝΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΧΑΡΑΞΗ!


Share/Save/Bookmark
eXTReMe Tracker
free hit counters

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP