Τετάρτη 3 Ιουνίου 2009

Σφυρίζουν αδιάφορα!!!

Τις τελευταίες μέρες παρακολουθούμε τα στελέχη της ΝΔ αλλά και τον ίδιο τον πρωθυπουργό με περίσσιο θράσος και αλαζονεία να μιλούνε για νίκη της ΝΔ στις ευρωεκλογές, για το περίφημο μεταρρυθμιστικό έργο της τελευταίας πενταετίας και κυρίως για το γεγονός πως η χώρα μας συγκλίνει με την ΕΕ.


Δε γνωρίζω αν οι ίδιοι μένουν στην ίδια χώρα με όλους εμάς, ή απλά σφυρίζουν αδιάφορα!


Αλλά το γεγονός είναι ένα: Πως αν δεν τους τιμωρήσουμε στις εκλογές της Κυριακής και άλλοθι θα τους δώσουμε και ευκαιρία για να συνεχίσουν το "μεταρρυθμιστικό" έργο που καταστρέφει οικονομικά και κοινωνικά τη χώρα αλλά και τη δυνατότητα να ισχυρίζονται πως τα θέματα των σκανδάλών έκλεισαν και με τη βούλα του ελληνικού λαού!


Η τιμωρία όμως δεν μπορεί να είναι η αποχή! Με την αποχή, θα τους δώσουμε τη δυνατότητα να μας βομβαρδίζουν με τις περισπούδαστες απόψεις τους πως δεν ήταν ψήφος ενάντια στην κυβερνητική πολιτική, αλλά στο πολιτικό σύστημα στο σύνολό του!


Τιμωρία ωστόσο δεν μπορεί να εκληφθεί και η ψήφος στα μικρότερα κόμματα και κυρίως της αριστεράς! Η Ελλάδα είναι η μόνη χώρα που τα μικρά κόμματα της αριστεράς διαγωνίζονται μεταξύ τους για το ποιο θα κατηγορήσει περισσότερο το ΠΑΣΟΚ. Ενώ δηλαδή ψήφος στα μικρά κόμματα της αριστεράς πχ στη Γαλλία μπορεί να εκληφθεί ως ψήφος διαμαρτυρίας ενάντια στην κυβέρνηση του Σαρκοζί, μιας και ουδέποτε έχουν τσουβαλιάσει το σοσιαλιστικό κόμμα της χώρας με το κεντροδεξιό (κάθε άλλο μάλιστα συχνά συνεργάζονται) στην Ελλάδα, δεν μπορεί!Ο λόγος πολύ απλός: Τα στελέχη της ΝΔ θα βγαίνουν με το γνωστό αλαζονικό ύφος (πλέον) της τελευταίας και θα δηλώνουν πως ήταν ψήφος ενάντια στο δικομματισμό και όχι εναντίον των κυβερνητικών πολιτικών!


Συνεπώς ούτε μία ψήφος δεν πρέπει να πάει χαμένη! Την 7η Ιουνίου θα πρέπει όλοι μας να στείλουμε ένα όσο το δυνατόν πιο δυνατό μήνυμα στην κυβέρνηση. Ένα μήνυμα που θα σηματοδοτεί την αλλαγή! Όχι τη μεμψιμοιρία και τον ωχαδερφισμό ούτε την απάθεια! Ένα μήνυμα συμμετοχής και ενδιαφέροντος για τα πολιτικά πράγματα και ένα μήνυμα που δε θα τους επιτρέψει να πάρουν επιπλέον φορομπηχτικά και αντιλαϊκά μέτρα από την 8η Ιουνίου!



Share/Save/Bookmark
eXTReMe Tracker
free hit counters

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP