Τρίτη 2 Ιουνίου 2009

Δε μένει ούτε μία απορία...

...πλέον για το γιατί δεν ήθελε η ΝΔ και ο Καραμανλής να γίνει εξεταστική επιτροπή για τη Siemens.
Για να μπορούν να λασπολογούν ανά πάσα στιγμή το ΠΑΣΟΚ και τα στελέχη του!

Απορώ πως τα κατάφερε η ΝΔ να κατηγορεί στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, λίγες μόλις ώρες από τη διαφυγή και δεύτερου κατηγορουμένου για το σκάνδαλο και μετά από τις τραγικές παραλήψεις (αν όχι εσκεμμένη στάση...) κατά τη διαδικασία της διαβίβασης των εγγράφων που προειδοποιούσαν πως επρόκειτο να διαφύγει ο Καραβέλας!!!

Προσπαθώντας να αλλάξουν το θέμα συζήτησης βάζουν στο θέμα και τον Γ Παπακωνσταντίνου, ο οποίος είναι γνωστό από το βιογραφικό του πως έχει διατελέσει μέλος του ΔΣ του ΟΤΕ, αλλά σε περίοδο για την οποία ΄δεν έχει υπάρξει τίποτα το μεμπτό!

Ανακεφαλαιώνω λοιπόν:
Την περασμένη Κυριακή, το Πρώτο Θέμα δημοσίευσε πως στη γερμανική δικογραφία εμπλέκεται η Mayo (συμφερόντων της ΝΔ) στο σκάνδαλο της Siemens για την περίοδο 1990-1994.
Το προπερασμένο Σάββατο, έρχεται από την Ουρουγουάη έγγραφο που ειδοποιεί πως ο κατηγορούμενος Καραβέλας θα φύγει από την Ελλάδα. Αφού μάλιστα έχει ήδη διαφύγει ο Χριστοφοράκος πριν από λίγες μέρες...

Για 5 ολόκληρες μέρες το έγγραφο "λιμνάζει" στα ύδατα του ελληνικού υπουργείου εξωτερικών.

Για να αποπροσανατολίσουν την κοινή γνώμη εγείρει θέμα ο Αντώναρος για τον Παπακωνσταντίνου! Ενώ μάλιστα είναι γνωστή η θέση του στην εταιρεία ΟΤΕ εφόσον αναφέρεται στο βιογραφικό του, και ενώ ουδέποτε έχει κατηγορηθεί για ΤΙΠΟΤΑ!!!

Τον αποπροσανατολισμό ακολουθεί και η γνωστή φυλλάδα "αυριανή" που προσπαθώντας να αποσβέσει τις τρομερά μεγάλα κρατικά διαφημιστικά πακέτα που παίρνει πουλάει εκδούλευση στη ΝΔ και αναφέρει πως έγινε απευθείας ανάθεση από το ΔΣ του ΟΤΕ την περίοδο που συμμετείχε ο εκπρόσωπος τύπου του ΠΑΣΟΚ. Κάτι που είναι αναληθές!

Για άλλη μία φορά η ΝΔ προσπαθεί να τραβήξει στο βούρκο στον οποίο βρίσκεται η ίδια, και το ΠΑΣΟΚ. Όλα αυτά φανερώνουν γιατί δεν ήθελε ο κ Καραμανλής τη διαλεύκανση ΚΑΙ αυτής της υποθέσεως! Για να αποφύγει τις προφανείς ευθύνες του κόμματός του αλλά και να μπορεί να λασπολογεί, λόγω της θολής εικόνας που υπάρχει, συνεχώς το ΠΑΣΟΚ!

ΥΓ: Υπενθυμίζω πως δεν είναι η πρώτη φορά που προσπαθούν ανεπιτυχώς να εμπλέξουν τον Παπακωνσταντίνου! Θυμηθείτε τις προσπάθειες να τον εμπλέξουν στο σκάνδαλο του Βατοπεδίου μέσω του Πάπιστα, και πάλι για να δημιουργήσουν εντυπώσεις και να μην κατηγορηθούν για τις τεράστιες ευθύνες τους!


Update: Ο Γ Παπαξωνσταντίνου δήλωσε για το θέμα:


Παίρνοντας απευθείας "γραμμή" από τις χθεσινές δηλώσεις του κυβερνητικού εκπροσώπου, η εφημερίδα "Αυριανή", σήμερα, δημοσιεύει ένα απολύτως ψευδές και συκοφαντικό άρθρο, το οποίο αναφέρεται σε εμένα.

Έχω ήδη κινήσει διαδικασίες για άμεση κατάθεση αγωγής κατά της εφημερίδας, με στόχο την προστασία του ονόματός μου από άθλιες συκοφαντικές επιθέσεις. Θα εξαντλήσω κάθε δικαίωμα που μου δίνει ο νόμος ενώπιον κάθε αρμόδιου δικαστηρίου.

Το λόγο έχει πλέον η Δικαιοσύνη.



Share/Save/Bookmark
eXTReMe Tracker
free hit counters

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP