Πέμπτη 28 Μαΐου 2009

Αφού μειώνεται η ψαλίδα, τι ακριβώς φοβούνται??

Μέχρι πρόσφατα ακούγαμε συνεχώς για το περίφημο 3%! Αν πετύχαινε η ΝΔ να είναι αυτή η διαφορά με το ΠΑΣΟΚ, στη Ρηγίλλης "θα άνοιγαν σαμπάνιες", σύμφωνα πάντα με τους γνωστούς αγνώστους υποστηρικτές της κυβέρνησης!

Στη συνέχεια, και ενώ, οι περισσότερες δημοσκοπήσεις δείχνουν μία μικρή μείωση της ψαλίδας, ακούμε πως τελικά οι ευρωεκλογές είναι εκλογές δίχως σημασία! Αυτό προσπάθησε να κάνει σήμερα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, το ίδιο έκανε και στη συνέντευξη στον Πρετεντέρη ο ίδιος ο Καραμανλής (προσπαθώντας να υποβαθμίσει το εγχώριο μήνυμά τους)!

Και αναρωτιέμαι πραγματικά! Τι ακριβώς φοβούνται και αλλάζουν τις θέσεις τους σε σχέση με τα αποτελέσματα των εκλογών?

Επίσης αναρωτιέμαι και κάτι άλλο! Αφού είναι το ισχυρό χαρτί της ΝΔ ο ίδιος ο Καραμανλής, και αυτός έχει πάρει στις πλάτες του όλο το προεκλογικό επικοινωνιακό "παιχνίδι", σύμφωνα πάντα με τους ίδιους γνωστούς-άγνωστους υποστηρικτές της κυβέρνησης, και συνεπώς στη χρησιμοποίηση του οφείλεται η ανάκαμψη των ποσοστών του κόμματος του, γιατί δε δέχεται ένα επιπλέον debate πρόσωπο με πρόσωπο με τον Παπανδρέου, για να αυξήσει ακόμη περισσότερο τη συσπείρωση και να αποδείξει στην πράξη τη δήθεν υπεροχή του?

Που ακριβώς οφείλονται οι αλλαγές στάσης? Τι ακριβώς φοβούνται και αναπροσαρμόζουν την τακτική τους...?


Share/Save/Bookmark
eXTReMe Tracker
free hit counters

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP