Πέμπτη 28 Μαΐου 2009

Ότι να 'ναι...

Η συνένετυξη του κ Καραμανλή στο Γ. Πρετεντέρη θα μπορούσε να χαρακτηριστεί και ως δωρεάν διαφημιστικός χρόνος προς τη ΝΔ.

Το Mega δηλαδή αποφάσισε να δωρίσει 45 λεπτά χρόνο στον κ Καραμανλή και στη ΝΔ και απλά να τα παρουσιάσει ως συνέντευξη!

Οι ερωτήσεις του ιδιαίτερα συμπαθούς (?!) δημοσιογράφου ήταν κατα γενική ομολογία εύκολες! Η πιο δύσκολη αυτών ήταν η τελευταία: "Μάντσεστερ ή Μπαρτσελόνα?". Κατά τα άλλα οι υπόλοιπες ερωτήσεις ήταν οι θεωρούμενες και επιβεβλημένες Η οικονομική κρίση, τα γκάλοπ, το Βατοπέδιο!

Αλλά ούτε καν σε αυτές ο κ Καραμανλής κατάφερε να απαντήσει επί της ουσίας(είναι γνωστή άλλωστε η μεγάλη του ικανότητα να λέει πολλά χωρίς να βγαίνει κανένα νὀημα...)! Άλλα ρωτούσε ο Πρέτυ και άλλα απαντούσε ο καταλληλότερος! Του έλεγε, για παράδειγμα, για το δημόσιο χρέος και το έλλειμμα και αυτός απαντούσε πως το μείωσε κάτω από το 3%. Και αντί ως σωστός δημοσιογράφος να τον στριμώξει (για το μέγα ψέμα) και να του πει ένα "Που πα ρε Καραμήτρο?" προχωρούσε γρήγορα-γρήγορα στην επόμενη ερώτηση!

ΥΓ: Πολύ άνετος μου φάνηκε ο Γιαννάκης στο γραφείο του πρωθυπουργού! Σταυροπόδι και άγιος ο Θεός! Έδειχνε σα να το επισκέπτεται ιδιαίτερα συχνά...

Η φώτο από το pressmme.


Share/Save/Bookmark
eXTReMe Tracker
free hit counters

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP