Δευτέρα 4 Μαΐου 2009

Έχουμε λαλήσει!!!

Τη στιγμή που η χώρα βυθίζεται στο βούρκο των σκανδάλων με αποκλειστική ευθύνη της κυβέρνησης και του πρωθυπουργου, βλέπουμε τον κύριο Μαγγίνα (αυτόν ντε με το αναψυκτήριο και τους ανασφάλιστους Πακιστανούς...) να μιλάει λες και είναι βουλευτής της αντιπολίτευσης! Να αλλάξουμε λέει το νόμο περί ευθύνης υπουργών. Το προσπαθήσαμε, ισχυρίστηκε, πριν από ένα χρόνο στην αναθεώρηση αλλά το ΠΑΣΟΚ λόγω των διαφωνιών για το θέμα της παιδείας μεταξύ Παπανδρέου και Βενιζέλου δεν τα καταφέραμε!

Με ποιο ψέμα να ξεκινήσω... Με το ότι δεν ήταν στα υπό αναθεώρηση άρθρα αυτό που αφορά το νόμο περί ευθύνης υπουργών ή με το ότι προφανώς λησμονεί την απόπειρα να ψηφίσουν μη μέλη της επιτροπής περιβάλλοντος στη διαδικασία για αναθεώρηση του άρθρου 24 για τα δάση, κάτι που οδήγησε το ΠΑΣΟΚ να μη συμμετέχει στη διαδικασία?

Και ας υποθέσουμε ότι φταίει ο νόμος περί ευθύνης υπουργών. Δεν έχω καταλάβει ειλικρινά τι εμποδίζει τον ίδιο αλλά και τους υπόλοιπους συναδέλφους του της κυβερνητικής παράταξης να τον πετάξουν στην πράξη στον κάλαθο των αχρήστων! Να ψηφίσουν υπέρ της παραπομπής Παυλίδη (αλλά και γενικότερα όλων των υπευθύνων σε όλα τα σκάνδαλα) και να αναλάβει ο φυσικός δικαστής να τους αθωώσει ή να τους καταδικάσει!

Η όλη συζήτηση για το νόμο μου ακούγεται σα να συζητάμε να βάψουμε το σπίτι μας την ίδια στιγμή που έχει πάρει φωτιά! Πρώτα σβήνουμε τη φωτιά, και μετά συζητάμε για το βάψιμο! Αν δε σβήσουμε πρώτα τη φωτιά, δε θα έχει μείνει σπίτι για να βάψουμε σε λίγη ώρα!

Στο κάτω κάτω της γραφής, με την παραπομπή σε ειδικό δικαστήριο θα σταματήσει και η επονομαζόμενη “σκανδαλολογία” που τόσο νοιάζεται για αυτήν και θέλει να σταματήσει η κυβέρνηση!


Share/Save/Bookmark
eXTReMe Tracker
free hit counters

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP