Πέμπτη 7 Μαΐου 2009

Στόχος ο Γιώργος...

Τον τελευταίο καιρό ο Γιώργος Παπανδρέου βρίσκεται στο στόχαστρο της κυβερνητικής παράταξης, η οποία μόνο προδότη που δεν τον είπε μέσω του κ Καραμανλή και του κυβερνητικού εκπροσώπου.

Επειδή ταυτόχρονα παρατηρούμε πως και τα ΜΜΕ, τα οποία άλλωστε ουδέποτε στήριξαν με τον ένα ή τον άλλο τρόπο τον Παπανδρέου, είναι για άλλη μία φορά δυσαρεστημένα από αυτόν (λόγω της μη στήριξης της τροπολογίας η οποία θα επέτρεπε να συνεχίζεται η διαχείριση τζίρου 2% χωρίς παραστατικά από τα ΜΜΕ) οφείλουμε να προειδοποιήσουμε για κάτι.

Η ενορχηστρωμένη αυτή επίθεση όπως έχουμε ξαναπεί έχει συγκεκριμένο λόγο. Να μειώσει όσο το δυνατόν τη διαφαινόμενη νίκη του ΠΑΣΟΚ στις ερχόμενες βουλευτικές εκλογές. Συνεπώς θα πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι για κάθε είδους λάσπη, όπως μας είχε προειδοποιήσει από καιρό ο σύντροφος Κρόγιας (και απ' ότι φαίνεται μέσα έπεσε...)

Ας μην παραξενευτούμε αν δούμε να μοιράζονται για παράδειγμα και πάλι στις εκκλησίες τίποτε δυσφημιστικά ή και υβριστικά φυλλάδια... Δεν πάει πολύς καιρός άλλωστε που ο Γιώργος υπέστη τέτοια βρωμερά παιχνίδια! Και μπορεί να άλλαξε η ηγεσία της εκκλησίας αλλά γύρω από αυτήν συνεχίζουν να βρίσκονται αρκετά καλόπαιδα...



Share/Save/Bookmark

5 σχόλια:

CybeRNerO 7 Μαΐου 2009 στις 5:09 μ.μ.  

"Τον αράπη κι αν τον πλένεις το σαπούνι σου χαλάς", λέει μια παροιμία!
Η Δεξιά μια ζωή τα ίδια κάνει και τα ίδια περιμένουμε να ξανακάνει!
Αλλά είμαστε επαρκώς προετοιμασμένοι!
Οπότε ένα πράγμα έχουμε να τους πούμε!
BRING IT ON!!
Στο τέλος ο Αγώνας θα δικαιώσει τον Γιώργο, το ΠΑΣΟΚ και τους ψηφοφόρους του!Τα έχουμε ξαναπεράσει, δεν μασάμε πλέον!
"ΤΗΓΑΝΙ" λέμε!

Τ.Ο. ΠΑΣΟΚ Ερέτριας 7 Μαΐου 2009 στις 5:20 μ.μ.  

Επειδή έχω εδώ και καιρό την αίσθηση ότι θα γίνει... είπα να το γράψω.

Δεν τα φοβόμαστε αυτά. Απλά προετοιμαζόμαστε!

Αναζήτηση 7 Μαΐου 2009 στις 6:25 μ.μ.  

ο πόλεμος είναι δεδομένος εναντίον του Γιώργου προσωπικά από το 2004 και μετά από τα μεγάλα εκδοτικά και επιχειρηματικά συμφέροντα.Η Ν.Δ.κάνει απλώς την δουλειά της όταν προαπαθεί ν΄ αποδομήσει πολιτικά τον Γιώργο και αυτό είναι θεμιτό στα πλαίσια του παρόντος πολιτικού συστήματος. Αντίθετα, εκτιμώ ότι ο εχθρός για το ΠΑΣΟΚ είναι εσωτερικός και πρέπει να είμαστε εμείς οι ίδιοι σε εκγρήγορση να προστατεύσουμε το ΠΑΣΟΚ και τον Γιώργο από την καθημερινή γκρίνια και απαξίωση, που προέρχεται από τους ίδιους τους ψηφοφόρους του,γεγονός που δεν έχεισταματήσει στιγμή από το 2004 και μετά.΄΄Το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ ενωμένο δυνατό΄΄δεν ισχύει πλέον εδώ και πολλά χρόνια.΄Ενα πραγματικά ενωμένο κίνημα δεν φοβάται,αυτή τη στιγμή,καμμία προπαγάνδα της Ν.Δ. εν΄ 'οψει ευροεκλογών.

Τ.Ο. ΠΑΣΟΚ Ερέτριας 7 Μαΐου 2009 στις 7:21 μ.μ.  

@ Αναζήτηση

Εύχομαι πραγματικά να μην ισχύουν αυτά που λες.

Την προπαγάνδα δεν τη φοβόμαστε απλά προσπαθούμε να την προλάβουμε...

CybeRNerO 8 Μαΐου 2009 στις 11:24 π.μ.  

@Αναζήτηση,

Όλοι όσοι στηρίζουμε τον Γιώργο και τις ιδέες του, έχουμε πάντα αυτό κατά νου!
Όμως...ότι γίνει πλέον στο εσωτερικό, δεν θα γίνει με τα δεδομένα του 2007.
Τώρα είμαστε υποψιασμένοι με όλα και με όλους.Οι μάσκες έχουν πέσει εδώ και καιρό.Η δυνατότητες "περιφρούρησης" του Κινήματός μας είναι πλέον σε επαρκή επίπεδα!
Κανένας δεν μπορεί να στερήσει από τον Ελληνικό λαό την ανάκαμψή του και την εν δυνάμει σωτηρία του από τους "λακέδες" της Νέας Δημοκρατίας!
Εμείς παρακολουθούμε.Στενά.Όποιος προσπαθήσει να σαμποτάρει αυτήν την προσπάθεια μας εκ των έσω, θα γνωρίσει πολύ καλά τι σημαίνει οργή λαού!

@ Τ.Ο. ΠΑΣΟΚ Ερέτριας
Καλά κάνεις και τα γράφεις!Δεν πρέπει να παραλείπουμε την πραγματικότητα επειδή "εννοείται"!

eXTReMe Tracker
free hit counters

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP