Σάββατο 30 Μαΐου 2009

Μήπως έχουμε '89 και δεν το κατάλαβα...?

Πριν λίγες μέρες έγραφα για την υποκρισία του Αλέξη (Τσίπρα) και της Αλέκας (Παπαρήγα) οι οποίοι κατηγορούν το ΠΑΣΟΚ για όσα ανακοινώνουν οι Χοακίν Αλμούνια και ο Ντομινίκ Στρος Καν.


Σήμερα κατηγορείται το ΠΑΣΟΚ πως βρίσκεται ουσιαστικά πίσω από τις ανακοινώσεις τους για τα χάλια της ελληνικής οικονομίας... και αυτοί οι δύο για "εμπλοκή" στις εκλογές και στήριξη του ΠΑΣΟΚ και του Γιώργου Παπανδρέου!

Φαντάζομαι ότι λίγο γνωρίζουν τη λειτουργεία του ΔΝΤ και της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για να τα λένε αυτά (αναφέρω τον τρόπο λειτουργίας και των δύο εδώ και εδώ)! Δεν είναι ούτε ιδιωτική εταιρεία για να παρεμβαίνει στην εσωτερική πολιτική σκηνή αλλά ούτε λειτουργούν όπως το ελληνικό δημόσιο, όπου για να στηριχθούν υποψήφιοι σε τοπικές εκλογές γίνονται παρεμβάσεις από υπουργεία και υπηρεσίες!!!

Επειδή είμαι καλοπροαίρετος, μόνο για άγνοια θα τους κατηγορήσω!

Αντιθέτως τη Νέα Δημοκρατία μπορούμε να την κατηγορήσουμε με χειροπιαστά στοιχεία για χειραγώγηση του κοινού λίγο πριν τις εκλογές το 2007! Τότε η ιδιωτική εταιρεία Morgan Stanley (δείτε εδώ πόσες και ποιες δουλειές έχει πάρει από τις κυβερνήσεις της ΝΔ) είχε ανακοινώσει 10 μέρες πριν τις εθνικές εκλογές του 2007 πως η μετοχή του ΟΤΕ θα ανέβαινε κατά 25% με νίκη ΝΔ και θα έπεφτε με νίκη ΠΑΣΟΚ κατά 15%.

Η πραγματικότητα είναι πως παρά τη νίκη της ΝΔ η εν λόγω μετοχή έχασε το 60% της αξίας της.

Η προγραμματισμένη ανακοίνωση επίσημων στοιχείων κάθε άλλο παρά παρέμβαση είναι!!!
Η παραπάνω ανακοίνωση της Morgan Stanley όμως είναι!!

Τέτοια ταύτιση απόψεων πάντως από την αριστερά και τη ΝΔ από το 1989 έχουμε να δούμε!!!!


Share/Save/Bookmark

1 σχόλια:

Στέλιος 30 Μαΐου 2009 στις 8:30 μ.μ.  

Ma ki esi ti zitas! Ego pou to thimamai kala to '89, tous exw sixathei. Apo tote egina antikommounistis kai de thelw na tous vlepw oute mprosta mou. Milame gia poli axristous, efthinofobous anthropous.

eXTReMe Tracker
free hit counters

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP