Τρίτη, 26 Μαΐου 2009

Η υποκρισία του Αλέξη και της Αλέκας... (μέρος 1ο)

Τα έλεγα και σε προηγούμενη ανάρτηση πως ο Συνασπισμός και το ΚΚΕ έχουν αρχίσει να μοιάζουν επικίνδυνα!

Αλλά η υποκρισία φαίνεται να μην έχει όρια για τους αρχηγούς των δύο εν λόγω κομμάτων.

Σήμερα στη διακαναλική συνέντευξη του Αλέξη Τσίπρα αλλά και χτες σε αυτή της Αλέκας Παπαρήγα τους άκουσα να κατηγορούν το ΠΑΣΟΚ πως είναι ίδιο με τη ΝΔ επειδή οι σοσιαλιστές έχουν στις "τάξεις" τους τον Γ. Διευθυντή του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, Ντομινίκ Στρος Καν, για τα μέτρα που προτείνει για τη χώρα μας.

Και καλά ας αφήσουμε το γεγονός ότι αυτός ο σοσιαλιστής προτάθηκε για τη θέση αυτή από τη συντηρητική Ευρώπη και από την ακόμη πιο συντηρητική Αμερική του Bush και δεν εκφράζει τον εαυτό του, αλλά όλα τα κράτη μέλη του ΔΝΤ και ότι αυτά έχουν αποφασίσει!

Το γεγονός όμως ότι το αδελφό κομμουνιστικό κόμμα της Γαλλίας έχει συνυπάρξει σε κυβέρνηση της ευρείας Αριστεράς (Plural Left), μαζί με το Γαλλικό Σοσιαλιστικό Κόμμα, στην οποία ο κύριος Στρος Καν ήταν υπουργός δεν μπορούμε να το παραβλέψουμε!!

Στην οικογένεια δηλαδή που ανήκουν και ο ΣΥΡΙΖΑ και το ΚΚΕ (ναι ούτε εγώ το ήξερα ότι άνηκαν στην ίδια ευρωομάδα!!) ανήκει και το ΚΚ Γαλλίας, και αυτό έχει κυβερνητικό παρελθόν με τον Στρος Καν... Αυτό λοιπόν είναι ή δεν είναι υποκρισία??


Share/Save/Bookmark
eXTReMe Tracker

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP