Πέμπτη 30 Απριλίου 2009

Το στουρθοκαμηλίζειν εστί φιλοσοφείν!

Βγήκε και πάλι ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, αλλά και πολλά στελέχη της κυβέρνησης και της ΝΔ να μας πουν πως ο Γ Παπανδρέου ελεεινολογεί και εκθέτει τη χώρα με αυτά που λέει στο εξωτερικό!

Δηλαδή το ότι ο πρόεδρος της ΠΑΣΟΚ και της Σοσιαλιστικής Διεθνούς κατηγορεί τις νεοσυντηρητικές πολιτικές σε όλο τον κόσμο με χαρακτηριστικό παράδειγμα αυτό της ελληνικής κυβέρνησης είναι κατακριτέο. Το γεγονός ότι την τελευταία πενταετία έχει η ίδια η ελληνική κυβέρνηση εκθέσει πολλές φορές τη χώρα με τις αποφάσεις της δε μετράει... Τι να πρωτοθυμηθούμε! Από την περίφημη απογραφή με την οποία γελοιοποιηθήκαμε διεθνώς μέχρι τα πρόσφατα δημοσιεύματα για τις καταστροφές στην Αθήνα αλλά και την επαναδραστηριοποίηση τρομοκρατικών οργανώσεων. Τα οικονομικά θέματα θα τα αφήσω απ' έξω από την επιχειρηματολογία (αν και κριτική σε σχέση με την οικονομία έκανε ο Παπανδρέου) γιατί θα ήταν σα να κλέβω εκκλησία!

Η αλήθεια είναι πως όποιος από τους φοιτητές του LSE έχει διαβάσει έστω και μία φορά το τελευταίο τρίμηνο εφημερίδα, θα αποκόμιζε την εντύπωση πως ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ ήταν υπέρ του δέοντος επιεικής στην περιγραφή της σημερινής ελληνικής πραγματικότητας!

Συνεπώς όσο και να κρύβουν τα στελέχη της ΝΔ το κεφάλι τους μέσα στην τρύπα, όλοι βλέπουμε το υπόλοιπο σώμα τους...

ΥΓ: Για να πω την αλήθεια, η όλη στάση μου θύμισε (για άλλη μία φορά) τη στρατηγική της κυβέρνησης George Bush (την οποία φαίνεται να έχει μελετήσει πολύ καλά η ΝΔ). Σύμφωνα με αυτή όποιος διαφωνούσε δημόσια με τον πόλεμο στο Ιράκ, κατηγορείτο πως ήταν προδότης! Είπα όμως να μη δώσω συνέχεια...


Share/Save/Bookmark
eXTReMe Tracker
free hit counters

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP