Πέμπτη 30 Απριλίου 2009

Εντάξει λέμε! Μας πείσατε!!

Βάλθηκαν από τη Δευτέρα (μετά τη δημοσκόπηση της GPO) όλα τα παπαγαλάκια της κυβέρνησης να μας πείσουν πως το ΠΑΣΟΚ δεν πρέπει να ασχολείται με τα σκάνδαλα! Κάνει κακό στο πολιτικό σύστημα, λένε, αλλά και στο προφίλ του ΠΑΣΟΚ, προσθέτουν... Μιας και είναι γνωστό πως συνεχώς νοιάζονται για το ΠΑΣΟΚ αλλά και το προφίλ του! Συμπληρώνουν δε όποτε ερωτηθούν για τη στάση της κυβερνητικής παράταξης απέναντι στα σκάνδαλα, πως για όλα φταίει ο νόμος περί ευθύνης υπουργών, πετώντας με αυτό τον τρόπο τη μπάλα στη εξέδρα.

Δηλαδή τι μας λένε; Πως το ΠΑΣΟΚ θα πρέπει άμεσα να σταματήσει να ασχολείται με τα σκάνδαλα! Πως τα σκάνδαλα δεν είναι σημαντικά! Μάλιστα τα ίδια άτομα, όποτε η πολυαγαπημένη τους ΝΔ, βρεθεί σε δύσκολη θέση δεν υπακούουν στις ίδιες τους τις συμβουλές και μας “υπενθυμίζουν” το 1 εκατ ευρώ του Τσουκάτου. Ξεχνώντας πως οι κατηγορούμενοι (και οι εν δυνάμει κατηγορούμενοι) μπορούν, σύμφωνα με το νόμο, να υπερασπίζονται τον εαυτό τους ακόμη και με ψέματα και παραγνωρίζοντας το γεγονός πως το ΠΑΣΟΚ πολλάκις έχει ζητήσει τη σύσταση εξεταστικής επιτροπής για τη Siemens.


Μάλιστα οι ίδιοι θα ήταν που θα κατακεραύνωναν το ΠΑΣΟΚ αν δεν ήταν τόσο αυστηρό ή δεν ασχολείτο με τα σκάνδαλα! Τους είδαμε άλλωστε να το κάνουν τις πρώτες μέρες της προανακριτικής “Παυλίδη”, όταν το ΠΑΣΟΚ ήταν απλά συγκρατημένο ως προς τις δηλώσεις.


Δυστυχώς ο Γ Παπανδρέου δεν εισακούστηκε παλαιότερα, όταν είχε ζητήσει τη διερεύνηση ΟΛΩΝ των σκανδάλων, με αποτέλεσμα σήμερα να επανέρχονται στη δημοσιότητα, όχι εξαιτίας του Κινήματος αλλά εξαιτίας του ότι αφέθηκαν (με προφανή ευθύνη της κυβέρνησης αλλά και του κ Καραμανλή) να φτάσουν ένα βήμα πριν την παραγραφή των ευθυνών πολιτικών προσώπων! Συνεπώς όποιος θέλει επιτέλους να τελειώσει μια για πάντα η νοσηρή αυτή κατάσταση θα πρέπει να κάνει ότι περνάει από το χέρι του για να παραπεμφθούν όλοι οι εμπλεκόμενοι και να σπάσει αυτό που αντιλαμβάνεται ο κόσμος ως μία “ομερτά”!


Share/Save/Bookmark
eXTReMe Tracker
free hit counters

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP