Κυριακή 12 Απριλίου 2009

Δεν το έκανα για μένα αλλα για τη φουκαριάρα τη χώρα μου

Από το: protothema.gr

Όχι μόνο παραδέχεται ο Ευρίπιδης Στυλιανίδης το πολυτελές ταξίδι του(που αποκαλύπτει σήμερα το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ) στο Παρίσι μαζί με τη σύζυγό του, ,αλλά "καρφώνει" και τους συναδέλφους του λέγοντας ούτε λίγο ούτε πολύ ότι όλοι οι υπουργοί της κυβέρνησης τα ίδια κάνουν .



Ο υπουργός προσπαθώντας να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα αναφέρει, ότι ό,τι έκανε, το έκανε βάση πρωτοκόλλου .


Βέβαια το πρωτόκολλο δεν αναφέρει πουθενά ότι ο ελληνικός λαός πρέπει να πληρώνει τα εισιτήρια της συζύγου της υπουργού σε bussines class και μάλιστα να αναχωρεί μια ημέρα νωρίτερα από τον υπουργό .
Φυσικά το πρωτόκολλο , που επικαλείται ο υπουργός δεν αναφέρει ότι τα μέλη της κυβερνήσεως πρέπει να μένουν στο ακριβότερο ξενοδοχείο της πόλης όπου επισκέπτονται και να διαλέγουν όχι μόνο μια απλή σουίτα αλλά μια από τις ακριβότερες σουίτες του ξενοδοχείου.



Το πρωτόκολλο επίσης δεν αναφέρει ότι ο εκάστοτε υπουργός της κυβέρνησης πρέπει να νοικιάζει αίθουσα του ξενοδοχείου που διαμένει για να πραγματοποιήσει τις συναντήσεις του την στιγμή που μπορεί να χρησιμοποιήσει για τον σκοπό αυτό τα κτίρια της ελληνικής πρεσβείας.


Επίσης το πρωτόκολλο δεν αναφέρει ότι ο υπουργός πρέπει να νοικιάζει λιμουζίνες κατασπαταλώντας το δημόσιο χρήμα, τη στιγμή που μπορεί να χρησιμοποιήσει τη λιμουζίνα(που επίσης πληρώνει ο ελληνικός λαός )του Έλληνα πρέσβη της χώρας που επισκέπτεται.



Η αντίληψη που έχει ο κ. Στυλιανίδης, για την διαχείριση του δημόσιου χρήματος, όχι μόνο προκαλεί αλλά και εξοργίζει ,τη στιγμή που η χώρα και οι πολίτες της υποφέρουν από την οικονομική κρίση .


Τέλος υπενθυμίζοντας τα αυτονόητα, αν αυτό είχε συμβεί σε οποιαδήποτε άλλη χώρα, ο υπουργός θα είχε πάει σπίτι του και αν δεν το αποφάσισε ο ίδιος , θα έπρεπε να τον είχε απαλλάξει ήδη από τα καθήκοντα του ο πρωθυπουργός .


Share/Save/Bookmark
eXTReMe Tracker
free hit counters

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP