Κυριακή, 12 Απριλίου 2009

Απαισιοδοξία, απογοήτευση και... πέτρες!

Για ένα πράγμα πρέπει να είναι περήφανη η ΝΔ. Για το ότι κατάφερε να κάνει τον ελληνικό λαό έναν από τους πιο απογοητευμένους και απαισιόδοξους στον κόσμο. Κατάφερε με τις αλλεπάλληλες υποθέσεις σκανδάλων της διακυβέρνησής της αλλά και με τη χρησιμοποίηση υποθέσεων από το παρελθόν στα πλαίσια των μικροκομματικών σκοπιμοτήτων της να κάνει τον κόσμο ιδιαίτερα επιφυλακτικό απέναντι σε όλον τον πολιτικό κόσμο.

Όπου σταθώ και όπου βρεθώ, ακούω τα περίφημα "Όλοι ίδιοι είναι...", "Όλοι την πάρτη τους σκέφτονται..." και "Όλοι μαζί προσπαθούν να τα κουκουλώσουν...". Ακόμη και από άτομα που είτε ψηφίζουν ΠΑΣΟΚ είτε θα ψηφίσουν ΠΑΣΟΚ στις επόμενες εκλογές.

Ο κόσμος δηλαδή μπορεί να δηλώνει πως θα ψηφίσει ΠΑΣΟΚ, αλλά αισθάνεται κουρασμένος και αηδιασμένος από την πολιτική ζωή της χώρας. Αυτό δηλαδή που προσδοκούσε η Νέα Δημοκρατία έγινε πραγματικότητα. Συνεχώς σε κάθε στραβό που συνέβαινε έλεγε: "Και επί κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ τα ίδια συνέβαιναν", επιδιώκοντας με τον τρόπο αυτό να εξισώσει τα δύο κόμματα και εν τέλει να προτιμήσει ο κόσμος τον δήθεν "καταλληλότερο" για πρωθυπουργό.

Ο Γιώργος Παπανδρέου ωστόσο είχε προειδοποιήσει εδώ και καιρό για το ενδεχόμενο απογοήτευσης του ελληνικού λαού, λέγοντας το παροιμιώδες: "Θα μας πάρουν με τις πέτρες."Share/Save/Bookmark
eXTReMe Tracker

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP