Σάββατο 7 Μαρτίου 2009

Έψαχνα, έψαχνα... μα τελικά το βρήκα!

Ο λόγος για τα αποτελέσματα της δημοσκόπησης που δημοσιεύεται στον κυριακάτικο Ελεύθερο Τύπο. Και συγκεκριμένα στην ερώτηση ποια κυβέρνηση θεωρείτε καταλληλότερη για την αντιμετώπιση της οικονομικής κρίσης!

Αφού τελικά δεν τα βρήκα στο in.gr, στο site του ΕΤ, στο dolnet.gr αλλά και στο ert.gr, στράφηκα σε φιλικά blogs και τελικά το βρήκα στο aratepylas.blogspot.com. (δείτε εδώ όλα τα ποσοστά)

Καταλληλότερη για τη διαχείριση της οικονομικής κρίσης θεωρείται μία κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ με πρωθυπουργό τον Γ. Παπανδρέου (40,4%) έναντι μίας κυβέρνησης ΝΔ με Κ. Καραμανλή (35,3%), σύμφωνα με τα αποτελέσματα της εν λόγω δημοσκόπησης της MRB.

Κάτι που έρχεται σε πλήρη αντίθεση με τα αποτελέσματα της πρόσφατης δημοσκόπησης της GPO για το Mega και την Ανατροπή. Σύμφωνα με αυτή προηγείται η ΝΔ έναντι του ΠΑΣΟΚ με 37% έναντι 36,1%. Οπότε δύο μπορεί να συμβαίνουν. Ή το ΠΑΣΟΚ με την παρουσίαση του προγράμματος του για την πράσινη ανάπτυξη και την αντιμετώπιση της κρίσης έπεισε σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα, ή απλά μας δουλεύει κάποια από τις παραπάνω εταιρείες (ονόματα δε λέμε, υπολήψεις δε θίγουμε αλλά δείτε και εδώ.).

Και το καλύτερο, το ΠΑΣΟΚ παρουσιάζει αύξηση των ποσοστών του κατά 0,6% από την προηγούμενη δημοσκόπηση της ίδιας εταιρείας, παρότι δεν ανοίγει η ψαλίδα.


Share/Save/Bookmark
eXTReMe Tracker
free hit counters

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP