Σάββατο 7 Μαρτίου 2009

Κοίτα ποιος μιλάει...

Εκεί που παρακολουθούσα ανέμελος ειδήσεις βλέπω τη Ντόρα (τη γνωστή ντε, τη Μπακογιάννη- Μητσοτάκη- Κούβελου) να κατηγορεί τον Παπανδρέου για στείρα άρνηση(?)!


Και καλά, να κατανοήσω την ανάγκη της να προσπαθήσει να αντιπαρατεθεί με τον Γιώργο σε προσωπικό επίπεδο, για να τονώσει τη δημοφιλία της και το ηγετικό της προφίλ εντός του κόμματος. Αλλά δεν μπορώ να καταλάβω από που κι ως που στείρα άρνηση!

Το να κατηγορείς για στείρα άρνηση τον αρχηγό ενός κόμματος που την επομένη κιόλας των εκλογών του 2004 (να σα σήμερα ήταν!!!) δήλωνε πως ήταν διαθέσιμος για κάθε είδους συναίνεση σε τομείς όπως η διαφθορά αλλά και η εξωτερική πολιτική, που καλούσε την κυβέρνηση να ψηφίσει υπέρ της εξεταστικής επιτροπής για όλες τις υποθέσεις οι οποίες είχαν την οσμή σκανδάλου επί κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ, που καλούσε την κυβέρνηση να αποδεχθεί το σχέδιο του ΠΑΣΟΚ για δημιουργία ταμείου αναχρηματοδότησης σε ότι έχει να κάνει με το πακέτο των 28 δισ. και σε όλα αυτά λάμβανε ως απάντηση το γνωστό αυτάρεσκο (σεμνό και ταπεινό) όχι, είναι τουλάχιστον αστείο, αν όχι γελοίο!

Έχω να της προτείνω λοιπόν την επόμενη φορά που θα θέλει να αυξήσει τις μετοχές της στο συντηρητικό ακροατήριο να βρει ένα θέμα στο οποίο να εμπεριέχονται κάποια ψήγματα, έστω, αλήθειας!


Share/Save/Bookmark
eXTReMe Tracker
free hit counters

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP