Δευτέρα 9 Μαρτίου 2009

Χαίρομαι, χαίρομαι!

Ο λόγος πολύ απλός. Ότι εδώ στην Ελλάδα ο κόσμος δεν επηρεάζεται όσο εύκολα θα ήθελαν κάποιοι, από τα ΜΜΕ. Κάποιοι μεγαλοεκδότες, ζήλεψαν τη δόξα του Fox News στις ΗΠΑ και νόμισαν (ή και νομίζουν ακόμη) πως με τα μέσα τα οποία κατέχουν θα μπορούσαν να επηρεάσουν την κοινή γνώμη προς τη μία ή την άλλη κατεύθυνση.

Έτσι λοιπόν, παρότι το ΠΑΣΟΚ και ο πρόεδρος είχαν απέναντι τους για αρκετό καιρό τα περισσότερα από τα μέσα ενημέρωσης, αν όχι όλα, κατάφεραν να αναστρέψουν το κλίμα. Το κίνημα βρήκε στο εσωτερικό του τις δυνάμεις για αυτή την αναστροφή. Έτσι, λαού θέλοντος (που λέει και ο πρόεδρος) όταν κληθεί να κυβερνήσει θα έχει μία άλλη ελευθερία κινήσεων, αφού δε χρωστάει σε κανέναν!!

Τώρα οι ίδιοι μεγαλοεκδότες κάνουν λάθη και σπασμωδικές κινήσεις. Δεν ξέρουν πως να δικαιολογήσουν μία απότομη "στροφή" και σιγά - σιγά προλειαίνουν το έδαφος. Παρόλα αυτά όμως υπάρχουν και οι φανατικοί που συνεχίζουν απρόσκοπτα το έργο της λασπολογίας.

Σε καμία περίπτωση όμως δε θα πρέπει να παρασυρθούμε και να νομίσουμε πως η αλλαγή στάσης από κάποια Mέσα γίνεται τυχαία...


Share/Save/Bookmark
eXTReMe Tracker
free hit counters

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP