Πέμπτη 8 Οκτωβρίου 2009

Κατέβασέ τα, τα τιμημένα...

Δεν είναι λίγες οι φορές που τόσο εμείς, όσο και άλλα blogs έχουν κατηγορήσει την κυβέρνηση για τον τρόπο με τον οποίο μοιράζει την κρατική διαφήμιση (τόσο γενικότερα αλλά κυρίως στο διαδίκτυο).

Μιας και ορκιστήκατε λοιπόν κύριοι υπουργοί μας, και αναλάβατε καθήκοντα κατεβάστε τα banners με κρατικές διαφημίσεις από όλα τα sites, blogs και portals και δημιουργήστε έναν αδιάβλητο τρόπο για να μοιράζετε τις δαπάνες για διαδικτυακή διαφήμιση!

Η κυβέρνηση κάλλιστα θα μπορούσε να ακολουθήσει το παράδειγμα του ιντερνετικά προχωρημένου ΠΑΣΟΚ και να μοιράσει με την κρατική διαφήμιση (όταν αυτό απαιτείται!) μέσω του πλέον απλού και αδιάβλητου τρόπου: του google adwords. Με αυτό τον τρόπο μόνο δε θα υπάρχουν παράπονα για προνομιακή μεταχείριση κάποιων αλλά θα υπάρχει και τρομερή διασπορά τόσο των διαφημίσεων όσο και των χρημάτων.

Όπως δήλωσε και ο Social Media Consultant του ΠΑΣΟΚ Παναγιώτης Βρυώνης στην Καθημερινή σε σχέση με την διαδικτυακή εκστρατεία του κινήματος:

"Το ποσό που έχουμε επενδύσει σε διαφήμιση στο Ιnternet θα ήταν αδύνατο να το μοιράσουμε σε εκατοντάδες μικρά και μεγάλα sites. Και μόνον ο χρόνος για να μελετήσουμε τα στοιχεία και να κάνουμε σωστή διαχείριση της καμπάνιας θα κόστιζε περισσότερο από την ίδια τη διαφήμιση.

Η αυτοματοποίηση του AdWords μας επιτρέπει να κάνουμε ακριβώς αυτό, με ελάχιστο κόστος. Και παράλληλα, δίνει έσοδα σε μικρά sites και blogs που ένα «συνηθισμένο» media απλά θα άφηνε απ' έξω."

Αφού τρόπος υπάρχει, τι περιμένετε λοιπόν και δεν τα κατεβάζετε...?


Share/Save/Bookmark

1 σχόλια:

Στέλιος 8 Οκτωβρίου 2009 στις 9:52 μ.μ.  

Το ίδιο ακριβώς σκεφτόμουν, οπότε με... βοήθησες: http://aratepylas.blogspot.com/2009/10/posts.html

eXTReMe Tracker
free hit counters

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP