Πέμπτη 8 Οκτωβρίου 2009

Παραλογισμός ή συντήρηση...?

Ή μήπως και τα δύο?

Με το ότι για τα μαχαιρώματα στα γήπεδα φταίει το ΠΑΣΟΚ και ο Γ. Παπανδρέου επειδή κατάργησε (μόλις σήμερα!!!) το υφυπουργείο αθλητισμού δεν είναι καν άξιο σχολιασμού γιατί πρόκειται περί γελοιότητας! Είναι γνωστό πως επί 35ετίας και μέχρι χθες ουδέποτε υπήρξαν επεισόδια στα γήπεδα λόγω της ύπαρξης υφυπουργού αθλητισμού...

Μπορεί να είναι αστεία τα όσα λέγονται για την αντικατάσταση του υφυπουργείου αθλητισμού και του Υπουργείου Μακεδονίας - Θράκης από 2 γενικές γραμματείες, αλλά ωστόσο δείχνουν έντονα τη συντήρηση με την οποία διακατέχονται κάποιοι στη χώρα μας (ακόμη και στο διαδίκτυο, το οποίο είναι υποτίθεται προοδευτικό και δίχως αγκυλώσεις!).

Αν δηλαδή σε 2 πολύ απλά πράγματα όπως αυτά υπάρχουν τόσες αντιδράσεις, τι ακριβώς να περιμένουμε από την βελτίωση του ΕΣΥ ή του εθνικού συστήματος παιδείας? Διαμαρτυρία για το ότι τα φακελάκια αποτελούν σημαντικό κομμάτι του εισοδήματος των ιατρών ή πως η παραπαιδεία μειώνει την ανεργία των καθηγητών...?


Share/Save/Bookmark

1 σχόλια:

Στέλιος 8 Οκτωβρίου 2009 στις 11:22 π.μ.  

Επί 5,5 χρόνια ΔΕΝ τους βρωμούσε τίποτε και τώρα θυμήθηκαν ένα ξεχασμένο υφυπουργείο! Εχουμε να δούμε πολλά αλλά δεν κολώνουμε. Γενική επίθεση με νέους θεσμούς, νέα πρόσωπα, άστους να κλαίνε τους μεμψίμοιρους!

eXTReMe Tracker
free hit counters

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP