Πέμπτη 1 Οκτωβρίου 2009

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Π.Ε. Στερεάς Ελλάδος

Φίλες και Φίλοι,

Έχουμε φτάσει στην τελική ευθεία των εκλογών, με τη βεβαιότητα της Νίκης, με τη βεβαιότητα της Αλλαγής.

Η Π.Ε. ΠΑΣΟΚ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ καλεί τα μέλη, τους φίλους του ΠΑΣΟΚ, τους κατοίκους της Στερεάς Ελλάδας, όσους πιστεύουν ότι με την εκλογική νίκη του ΠΑ.ΣΟ.Κ. την 4ην Οκτωβρίου, η χώρα μπορεί να μπει σε μία νέα πορεία, να δώσουμε τον ύστατο αγώνα μέχρι την Κυριακή.

Όλα τα θεσμικά τα μέλη Κινήματος, μέλη Εθνικής Αντιπροσωπείας, υποψήφιοι Βουλευτές, μέλη της Περιφερειακής, των Νομαρχιακών, των Δημοτικών οργανώσεων και της Νεολαίας, κάνουμε ένα προεκλογικό πολιτικό αγώνα πολιτισμένο, με μοναδικό μας στόχο να ενημερώσουμε τους Έλληνες πολίτες για τις θέσεις μας και να κερδίσουμε μ’ αυτόν τον τρόπο την εμπιστοσύνη τους, οφείλουμε να εντατικοποιήσουμε τον αγώνα μας, να είμαστε μαζικά παρόντες μέχρι να κλείσουν οι κάλπες.

Η Π.Ε. ΠΑΣΟΚ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ καλεί τους κατοίκους της Στερεάς Ελλάδας να ψηφίσουν μαζικά το ΠΑΣΟΚ. Η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ με Πρωθυπουργό τον Γ. Παπανδρέου υπόσχεται να μορφώσει, να εμπνεύσει κοινωνική αυτοπεποίθηση, να στηρίξει οικονομικά κάθε Έλληνα, υπόσχεται να κάνει υπερήφανους όλους τους Έλληνες, να χτίσει ένα κράτος δικαίου χωρίς διαχωρισμούς και αποκλεισμούς.

Τώρα είναι η ώρα ν' ανανεώσουμε την υπόσχεσή μας για μια νέα πορεία, να πάμε μπροστά, να συμβάλλουμε όλοι μαζί σε μια μεγάλη εθνική προσπάθεια.

Για την
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΑΣΟΚ
ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΠΟΥΡΑΣ, ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΗΣ ΠΕ
ΤΑΣΟΣ ΓΕΡΑΛΗΣ, ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ


Share/Save/Bookmark
eXTReMe Tracker
free hit counters

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP