Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου 2009

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΑ ΠΕΡΙ "ΣΥΓΧΥΣΗΣ" ΠΑΣΟΚ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ "ΦΟΡΟΚΑΤΑΙΓΙΔΑ"

1. Σύγχυση είναι να καταργείς αδικαιολόγητα το αφορολόγητο των ελ.επαγγελματιών κατηγορώντας τους όλους ως φοροφυγάδες (επειδή εσύ είσαι ανίκανος να πατάξεις τη φοροδιαφυγή), και μετά από 4 μήνες -κάτω από την πίεση του ΠΑΣΟΚ- να το επαναφέρεις!

2. Σύγχυση είναι να μειώνεις τα τεκμήρια στα αυτοκίνητα για να "θερμάνεις" την αγορά και ένα μήνα μετά να επιβάλλεις χαράτσι σε όσους αγόρασαν!

3. Σύγχυση είναι το "άρπα-κόλλα" με τους ημιυπαίθριους που έχει ως αποτέλεσμα ελάχιστοι να έχουν κάνει δήλωση αφού δεν εμπιστεύονται την κυβέρνηση.

4. Όσο για τα παπαγαλάκια που κράζουν "φοροκαταιγίδα ΠΑΣΟΚ" είμαστε σαφής εδώ και μήνες: Θα φορολογήσουμε τον πλούτο εκεί που πραγματικά υπάρχει: στη μεγάλη ακίνητη περιουσία, ακόμη και την εκκλησιαστική, στα μεγάλα εισοδήματα, στα υπερκέρδη τραπεζών, στις οφ-σορ εταιρίες. Θα γίνουμε δυσάρεστοι σε όσους εξυπηρέτησε φορολογικά η ΝΔ.

5. Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΘΑ ΕΞΑΝΤΛΗΣΕΙ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ ΓΙΑ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ. Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΡΕΠΕΙ ΠΡΩΤΗ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΗΘΕΙ:
- Για τα έξη χρόνια "φοροκαταιγίδας" ΝΔ στα μεσαία και χαμηλά εισοδήματα που δεν έχει προηγούμενο.
- Για την επιβολή του ΕΤΑΚ και την κατάργηση Φόρου Μεγάλης Ακίνητης Περιουσίας. Ε μεις θα καταργήσουμε το ΕΤΑΚ, θα επαναφέρουμε την προοδευτική φορολόγηση της μεγάλης περιουσίας.
- Για το γεγονός ότι σήμερα οι πολίτες φορολογούνται μέχρι και με 37%, οι μεγαλομέτοχοι επιχειρήσεων με 25% και οι μεγαλομέτοχοι τραπεζών με 15%!

- Για το γεγονός ότι δεν ζήτησαν ούτε ευρώ από τα υπερκέρδη τραπεζών, αλλά πάγωσαν μισθούς και συντάξεις.

- Για το γεγονός ότι επέβαλαν νέα χαράτσια το 2009 (κινητά, έκτακτη εισφορά, ημιυπαίθριοι) αν και ο κ. Καραμανλής είχε πει: "Είπαμε και επιμένουμε: νέοι φόροι δεν πρόκειται να επιβληθούν".

pasok.gr


Share/Save/Bookmark
eXTReMe Tracker
free hit counters

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP