Κυριακή, 27 Σεπτεμβρίου 2009

ΝΔ: Το κόμμα που διαφημίζει τα λάθη του!

Τι newsletter ήταν αυτό που μας ήρθε από τη ΝΔ σήμερα το πρωί?Αν είναι δυνατόν αναφέρουν ως έργο τη χρηματοδότηση μέσω του ΤΕΜΠΜΕ (ταμείου εγγυοδοσίας μικρών και πολύ μικρών επιχειρήσεων) με 5 δισ 50.000 επιχειρήσεων.

Τη χρηματοδότηση δηλαδή 50.000 επιχειρήσεων με τριετή κερδοφορία (που ως εκ τούτου δεν είχαν ανάγκη νέα χρηματοδότηση!) την αναφέρουν ως επίτευγμα! Και αυτό το λάθος θέλουν να το επαναλάβουν εις διπλούν (10 ακόμη δισ περίπου σε 80.000 επιχειρήσεις).

Τη στιγμή που πολλές μικρομεσαίες επιχειρήσεις (που είτε δε λειτουργούν τρία χρόνια, είτε δεν εμφανίζουν τριετή κερδοφορία) κλείνουν η μία μετά την άλλη από την αδυναμία τους να αποπληρώσουν τις δανειακές τους οφειλές, μας ενημερώνουν πως θα συνεχίσουν να χρηματοδοτούν μη προβληματικές επιχειρήσεις οι οποίες απλά επωφελούνται από τη διαφορά του μηδενικού επιτοκίου χρηματοδότησης και αυτού των καταθέσεων με προθεσμία και κερδοσκοπούν σε βάρος του ελληνικού δημοσίου όσο και των μη κερδοφόρων μικρομεσαίων ανταγωνιστών τους!Share/Save/Bookmark
eXTReMe Tracker

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP