Πέμπτη, 3 Σεπτεμβρίου 2009

Δουλειά, δουλειά! Α! Και μην ξεχάσω... δουλειά!

Ο κ Καραμανλής επιτέλους αποφάσισε να προκηρύξει εκλογές. Το γιατί τις προκήρυξε είναι πασιφανές και άρα ανάξιο λόγου...

Σημασία τώρα έχει πως από τις 5 Οκτωβρίου θα πρέπει να είναι είμαστε όλοι έτοιμοι στο ΠΑΣΟΚ για σκληρή δουλειά!

Όπως και το 1993, έτσι και σήμερα η ΝΔ παραδίδει την οικονομία στα όρια της χρεοκοπίας. Αυτό όμως δεν πρέπει να αποτελέσει τροχοπέδη στον προγραμματικό σχεδιασμό της νέας κυβέρνησης. Αυτό από μόνο του θα πρέπει να γεμίσει ευθύνες όλα τα στελέχη του κινήματος και να τα οδηγήσει στο να εργαστούν ακόμη πιο σκληρά, ακόμη πιο μεθοδικά, ακόμη πιο δυναμικά.

Όσοι έχουν στο μυαλό τους ιδιοτελή κίνητρα πίσω από την εκλογή τους ή την κατάληψη της τάδε ή της δείνα θέσης να ξέρουν ότι θα βρουν μπροστά τους εμάς. Και όταν λέω εμάς εννοώ όλους όσους εργάστηκαν για να απαλλαγεί η χώρα από τη χειρότερη κυβέρνηση της μεταπολίτευσης για να κυβερνήσει το ΠΑΣΟΚ. Όχι ένα ΠΑΣΟΚ που θα είναι μια καλύτερη εκδοχή της ΝΔ αλλά ένα ΠΑΣΟΚ που θα ακολουθήσει ανάλογη λαμπρή πορεία (όπως η ίδρυση του ΕΣΥ και τη δημιουργία της βάσης αυτού που λέμε κοινωνικό κράτος μέχρι και τους Ολυμπιακούς αγώνες, τα μεγάλα έργα, την ίδρυση του ΑΣΕΠ, την ένταξη στην ΟΝΕ κοκ) απαλλαγμένο όμως από κάθε είδους αρνητική πτυχή του κυβερνητικού του παρελθόντος.


Share/Save/Bookmark
eXTReMe Tracker

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP