Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου 2009

5 χρόνια... απογοήτευση!

Τα τελευταία 5 χρόνια δεν είναι λίγες οι φορές που έχουμε ακούσει τον κ Καραμανλή και τα στελέχη της ΝΔ να ισχυρίζονται πως τα πράγματα πηγαίνουν προς τη θετική κατεύθυνση και πως συνεχώς η κατάσταση της χώρας βελτιώνεται...

Ποια είναι όμως η αλήθεια όπως την αντιλαμβάνεται ο ελληνικός λαός?

To 2004, όταν ο ελληνικός λαός ήταν κουρασμένος από τη συνεχή διακυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ και είχε κουραστεί από τα όποια λάθη του, ο ελληνικός λαός κατά 34% πίστευε πως τα πράγματα πήγαιναν προς τη σωστή κατεύθυνση, ενώ το 48% πως τα πράγματα πήγαιναν προς τη λάθος.

Το 48% παρότι μπορεί να φαντάζει μεγάλο, δεν ήταν παρά το ακροατήριο της ΝΔ και του κ Καραμανλή εκείνη την περίοδο (45,5% έλαβε σε εκείνες τις εκλογές η ΝΔ).

Σήμερα όμως η κατάσταση είναι διαφορετική. Το συντριπτικό 78% πιστεύει πως τα πράγματα πηγαίνουν προς τη λάθος κατεύθυνση. Αυτή τη φορά όχι το ακροατήριο ενός κόμματος, αλλά σχεδόν όλος ο κόσμος πιστεύει πως τα πράγματα πηγαίνουν προς τη λάθος κατεύθυνση.

Η Νέα Δημοκρατία και ο ίδιος ο πρωθυπουργός το 2004 ανέλαβαν τη διακυβέρνηση της χώρας και μέσα σε πέντε χρόνια το μόνο που κατάφεραν ήταν να απογοητεύσουν όλους τους Έλληνες!

Τα στοιχεία από την public issue και την Καθημερινή.


Share/Save/Bookmark
eXTReMe Tracker
free hit counters

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP