Κυριακή 23 Αυγούστου 2009

Δελτίο Τύπου Νεολαίας ΠΑΣΟΚ Ανατολικής Αττικής

Παλλήνη, 22 Αυγούστου 2009

Δυστυχώς για μια ακόμη χρονιά βιώνουμε μια πρωτοφανή οικολογική καταστροφή στην Ανατολική Αττική παρακολουθώντας τον τελευταίο πνεύμονα πρασίνου να παραδίνεται στις φλόγες, περιουσίες να καταστρέφονται και άνθρώπους να κινδυνεύουν.

Παρόλα αυτά η ολιγωρία του κρατικού μηχανισμού καθώς και η αδυναμία συντονισμού όλων των εμπλεκομενων φορέων, από την Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας μέχρι τη Νομαρχία Ανατολικής Αττικής εγείρουν για μια ακόμη χρονιά ερωτηματικά για την ικανότητα της κυβέρνησης και των στελεχών της να αντιμετωπίζουν έκτακτες καταστάσεις.

Ας ελπίσουμε πως δεν θα χρειαστεί να φτάσουν οι φλόγες μέχρι το σπίτι του Πρωθυπουργού στη Ραφήνα για να ασχοληθούν σοβαρά με το έργο της κατάσβεσης.

Οι στιγμές απαιτούν όχι να αξιολογήσουμε τα αίτια και τις ευθύνες, αλλά να συμπαρασταθούμε στους ανθρώπους που δίνουν τη μάχη, την Πυροσβεστική, τους εθελοντές, την Τοπική Αυτοδιοίκηση, τα Σώματα Ασφαλείας και σε όσους μετέχουν σε αυτή τη μεγάλη προσπάθεια και να τους ευχηθούμε καλό κουράγιο στο έργο τους.

Νομαρχιακή Επιτροπή Νεολαίας ΠΑΣΟΚ Ανατολικής Αττικής


Share/Save/Bookmark
eXTReMe Tracker
free hit counters

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP