Σάββατο 6 Ιουνίου 2009

Τίποτα δεν είναι δεδομένο!

Φέτος είναι η πρώτη φορά που οι δημοσκοπήσεις επιτρέπονται μέχρι και την τελευταία στιγμή της προεκλογικής περιόδου.


Μάλιστα φέτος οι ευρωεκλογές τυγχάνει να συμπέφτουν με το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος!

Έτσι λοιπόν λόγω της δήθεν μικρής σημασίας που προσπαθούν κάποιοι να μας πείσουν πως έχουν αυτές οι εκλογές, του αποτελέσματος που βάση προγνωστικών είναι δεδομένο καθώς και της ανάγκης να ξεφύγει ο κόσμος από την καθημερινότητα έχουν βαλθεί κάποιοι εκδότες και δημοσιογράφοι να μας πείσουν πως πρέπει να πάμε για μπάνιο!

Γιατί να τους ακούσετε? Γιατί να τους πιστέψετε? Πρέπει όλοι να συμμετέχουμε δυναμικά. Αυτή τη φορά θα αναγκαστούν αυτοί να σε ακούσουν!

Όσον αφορά τα περί "δεδομένου εκλογικού αποτελέσματος" δεν πρέπει να τους δίνουμε σημασία! Μπορεί το ΠΑΣΟΚ να προηγείτο δημοσκοπικά μέχρι και χθες αλλά αυτή τη στιγμή σημασία έχει να εμφανίσουμε τα αποτελέσματα αυτά και στην κάλπη! Όχι γιατί αμφισβητώ τα αποτελέσματα των δημοσκοπήσεων, απλά γιατί κάποιοι έχουν, εμφανώς, θέσει ως σκοπό τους τον περιορισμό της νίκης του ΠΑΣΟΚ!

Φανταστείτε λοιπόν από κάθε εκλογικό τμήμα με 100 ψηφίσαντες να λείπουν 2 άτομα!

Αυτό εκ των πραγμάτων οδηγεί σε περιορισμό των αποτελεσμάτων του Κινήματος κατά 2%, και αφήνει τη ΝΔ να ερμηνεύει κατά το δοκούν και το τελικό αποτέλεσμα αλλά κυρίως την αποχή!

Για αυτό λοιπόν κανείς μας δεν περισσεύει! Ούτε μία ψήφος δεν πρέπει να πάει χαμένη! Απέναντι στις κραυγές του Καραμανλή απαντάμε με τη συμμετοχή μας και με ένα καθαρό εκλογικό αποτέλεσμα!

Και όπως πολύ πετυχημένα το έθεσε από νωρίς ο Γ Κρόγιας.


Share/Save/Bookmark
eXTReMe Tracker
free hit counters

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP