Τρίτη 9 Ιουνίου 2009

Γυρίζουμε σελίδα!

Το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών έδωσε το στίγμα. Ο ελληνικός λαός έχει γυρίσει σελίδα. Η νίκη του ΠΑΣΟΚ έδειξε πως υπάρχουν ακόμη Έλληνες που ελπίζουν.

Η νίκη όμως παρότι μας γεμίζει χαρά, μας γεμίζει και ευθύνες ως κόμμα. Ευθύνες για να είμαστε όσο το δυνατόν καλύτεροι στο μέλλον. Ευθύνες για να είμαστε πανέτοιμοι να κυβερνήσουμε τη χώρα. Ευθύνες για να μην επαναλάβουμε τα λάθη του παρελθόντος.

Για αυτόν ακριβώς το λόγο όλοι μας αλλά κυρίως τα "μεγάλα" στελέχη του Κινήματος θα πρέπει να κρατήσουν όσο το δυνατόν πιο χαμηλούς τόνους. Να δουλέψουν περισσότερο και σκληρότερα για το συμφέρον της μεγάλης δημοκρατικής παράταξης και ως εκ τούτου για το συμφέρον του Ελληνικού λαού.

Γιατί δεν δικαιούται κανένας από εμάς να χαίρεται όσο αυτή η κυβέρνηση διαχειρίζεται το μέλλον αυτής της χώρας. Όσο ο υπουργός Οικονομικών ανακοινώνει πως θα αυξήσει κι άλλο τους έμμεσους φόρους, όσο θα παραμένει πρωθυπουργός αυτός που έκλεισε τη Βουλή και παρέγραψε τα σκάνδαλα των υπουργών του, όσο η Παιδεία και Υγεία θα υποβαθμίζονται ακόμη παραπάνω. Γιατί μπορεί ο κ Καραμανλής να μας είπε πως έλαβε το μήνυμα, αλλά οι πρώτες κινήσεις στον τομέα της οικονομίας δείχνουν πως θα συνεχίσει τις ίδιες πολιτικές. Αυτές που οδηγούν με μαθηματική βεβαιότητα σε ακόμη χειρότερες μέρες τα χαμηλά και μεσαία εισοδήματα και σε παρατεταμένη ύφεση την ελληνική οικονομία...


Share/Save/Bookmark
eXTReMe Tracker
free hit counters

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP