Παρασκευή 5 Ιουνίου 2009

Δυνατό χαρτί, ή μήπως... καμένο?

Ακούμε και διαβάζουμε συνεχώς πως ο κ Καραμανλής είναι το δυνατό χαρτί της ΝΔ και πως αυτός κατάφερε να κλείσει τη διαφορά μεταξύ ΠΑΣΟΚ και ΝΔ, που έδειξαν κάποια στιγμή μερικές δημοσκοπήσεις.

Την τελευταία 5ετία γενικότερα ακούμε για το ηγετικό προφίλ του Καραμανλή, το πολιτικό του κεφάλαιο και πολλά άλλα τέτοια από γνωστούς δημοσιογράφους που μάλλον δε φημίζονται και πολύ για τις κακές σχέσεις τους με τη ΝΔ αλλά και για την αυστηρή κριτική τους σε αυτήν...

Και απορώ που ακριβώς τον κρύβετε αυτόν τον πολιτικό γίγαντά?

Συνέντευξη στο Ζάπειο δεν έκανε!

Συνεντεύξεις σε μέσα ενημέρωσης πολύ περιορισμένες, μόνο στην τηλεόραση και σε όσο το δυνατόν πιο ελεγχόμενο περιβάλλον: Πρετεντέρης, Χατζηνικολάου, Παπαδάκης-Λιαρέλης και Λιάτσος!!

Δεύτερο Debate μεταξύ αυτού και του Γιώργου Παπανδρέου και με διάλογο μεταξύ τους δε δέχθηκε.

Το μόνο που δέχθηκε είναι να τον τραβολογάνε ανά την Ελλάδα σε συγκεντρώσεις με σχετικά περιορισμένο κόσμο και να τον βάζουν να σκούζει! Σκούζει τόσο πολύ που δε ξέρω αν του έχει μείνει φωνή για σήμερα το βράδυ... Αλλά τι να κάνει ο καημένος? Αφού ο Λούλης έθεσε ως κατώτατο όριο στη φωνή του τα 100 ντεσιμπέλ, έπρεπε να υπακούσει!

Αν ήταν το πραγματικά δυνατό χαρτί της ΝΔ θα συνέβαιναν όλα αυτά, ή θα επεδίωκαν να τον βγάζουν όσο το δυνατόν περισσότερο σε συνεντεύξεις καθώς και σε απευθείας αντιπαράθεση με τον Παπανδρέου?

Μήπως τελικά δεν πρόκειται για "δυνατό χαρτί" αλλά για... καμένο?


Share/Save/Bookmark
eXTReMe Tracker
free hit counters

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP