Τρίτη 19 Μαΐου 2009

Ο φραπές δεν είναι "trendy"! Ούτε καν ο freddo...

Βάλθηκαν όλοι να μας πείσουν! Οι νέοι γυρνούν την πλάτη στην πολιτική, οι νέοι θα πάνε για μπάνιο στις εκλογές, οι νέοι θα περάσουν ωραίο τριήμερο, οι νέοι θα πάνε για καφέ και τάβλι κ.ο.κ. Μας παρουσιάζουν μάλιστα κάποια κανάλια (star και alpha) αλλά και κάποια blog (χαρακτηριστικό παράδειγμα το troktiko) την αποχή από τις εκλογές ως κάτι το συνηθισμένο, το "trendy" και το "must"! Έχω βαρεθεί να ακούω απο δημοσιογράφους τη γελοια ερώτηση "Τι θα κάνεις στις εκλογές?"! Λες και ρωτάνε "Που θα πας το Πάσχα?"

Ε, όχι λοιπόν! Πρέπει να σταματήσει αυτή η κατάσταση! Πρέπει να πούμε τα πράγματα με το όνομά τους!

Δε σου αρέσει φίλε μου το σύστημα? Δε θες να ψηφίσεις κανένα κόμμα? Δε θες καν να πας να ψηφίσεις? Ε είναι δικαίωμα σου! Απλά ΜΗΝ ΤΟΛΜΗΣΕΙΣ ΝΑ ΞΑΝΑΚΑΝΕΙΣ ΠΑΡΑΠΟΝΟ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΑ!!!!!

Για σκάνδαλα, για οικονομική υπανάπτυξη, για ανεργία, για κακή ποιότητα της δημόσιας Παιδείας και Υγείας, για τα καμμένα δάση και την υποβάθμιση του περιβάλλοντος, για κακή αστυνόμευση ή αυταρχική αστυνομία, γενικότερα για όποιο θέμα άπτεται της διαχείρισης της χώρας άρα και της καθημερινότητάς σου! Μην τολμήσεις να ξαναμιλήσεις για αυτά! Δεν δικαιούσαι δια να ομιλείς, επειδή είσαι συνένοχος σε αυτή την κατάσταση!

Μη νομίζεις ότι θα ακουστείς αν δεν πας να ψηφίσεις! Κάθε άλλο! Με την αποχή σου θα ενισχύσεις τις συντηρητικές δυνάμεις και θα χειροτερέψεις την κατάσταση!

Μία μέρα μπορείς να κάνεις τη φωνή σου να ακουστεί! Μόνο όμως με τη ψήφο σου!

Για αυτό λοιπόν θα πρέπει να κάνουμε "trendy" και "must" τη συμμετοχή και όχι την αποχή!!

Μη δώσεις το δικαίωμα στους άλλους να αποφασίζουν για σένα! Ψήφισε στις επόμενες εκλογές!


EDIT: Αν δε σας έπεισα, δείτε και το παρακάτω βίντεο!


Share/Save/Bookmark
eXTReMe Tracker
free hit counters

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP