Κυριακή 31 Μαΐου 2009

Aυτά τα social media δεν φτιάχτηκαν για εσένα...

Δεν έχου περάσει πολλές μέρες που έλεγα πως η ΝΔ στράφηκε στα social media ένα μήνα πριν τις ευρωεκλογές! Και σήμερα διαβάζω αυτό από το πρόχειρο τετράδιο:

Πριν από μερικές ημέρες υπήρχε το θέμα με ένα βίντεο του youtube που η Νέα Δημοκρατία είχε αποφασίσει - εκ παραδρομής όπως μου είπαν - να κλείσει τα σχόλια. Σχόλια τα οποία αποφάσισε να ανοίξει αργότερα.

Εχθές το πρωί στο blog.nd.gr η υποψήφια ευρωβουλευτής κυρία Βάσω Κόλλια έγραψε άρθρο με τίτλο, "Η κρίση, η Ευρώπη και η πράσινη ανάπτυξη". Επειδή κατηγορούσε το ΠΑΣΟΚ για "άναρθρες αντιπολιτευτικές φωνές" σε ένα θέμα που, αν μη τι άλλο, η δουλειά σε επίπεδο θέσεων που υπάρχει είναι κάτι παραπάνω απο σοβαρή, αποφάσισα να αφήσω το σχόλιο που βλέπετε στην φωτογραφία - πατήστε επάνω στην φωτό για να το δείτε καθαρότερα.

Αυτό το σχόλιο εστάλη εχθές στη μια το μεσημέρι και ακόμα περιμένω να εμφανιστεί. Το παράδοξο είναι ότι αρνητικά σχόλια για το θέμα έχουν εμφανιστεί αλλά όχι το δικό μου. Ίσως να τους πείραξε η φράση που έγραψα ότι στο θέμα της Πράσινης Ανάπτυξης η κυβέρνηση χλεύαζε το ΠΑΣΟΚ και αυτό γιατί είναι αλήθεια. Μπορείτε να δείτε το σχετικό βίντεο και θα καταλάβετε.

Καληνύχτα ΝουΔου αυτά τα social media δεν φτιάχτηκαν για εσένα...


Share/Save/Bookmark
eXTReMe Tracker
free hit counters

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP