Δευτέρα 18 Μαΐου 2009

Αν δε μου έχει ξεφύγει κάτι, κυβέρνηση είναι η ΝΔ!

Το ΠΑΣΟΚ έχει κριθεί για το παρελθόν του σε τρεις εκλογικές αναμετρήσεις (2 βουλευτικές και 1 ευρωεκλογές). Για την κυβέρνηση που καταδικάζει κάθε μέρα που περνάει την Ελλάδα και την Εύβοια σε μιζέρια και οικονομική υπανάπτυξη δεν υπάρχει τίποτα να πεις???

Διαβάζω λοιπόν στην ομιλία Ραγκούση:

"Εμείς ξέρουμε πολύ καλά και τα πλεονεκτήματα, αλλά βεβαίως και τις αρνητικές πτυχές του κυβερνητικού μας παρελθόντος, και έχουμε πάρει απόφαση και γι' αυτό ο Ελληνικός λαός πιστεύει, και τον Γιώργο Παπανδρέου και όλους μας, όταν λέμε, ότι έχουμε αναγνωρίσει και έχουμε εντοπίσει τις αρνητικές πλευρές του κυβερνητικού μας παρελθόντος και αυτό το έχουμε αφήσει οριστικά πίσω μας."


Όσον αφορά την Εύβοια, αναφέρει:

"...αλλά ότι η Εύβοια είναι και στο δικό του μυαλό ως εκείνο το νησί το οποίο, ως Νομός, ως περιοχή της χώρας, μπορεί και του αξίζει να αποτελέσει ένα πρότυπο για την υλοποίηση της στρατηγικής μας, την υλοποίηση της στρατηγικής της «πράσινης ανάπτυξης»."

"Και είναι μέγα πολιτικό σκάνδαλο, φίλες και φίλοι, αγαπητές δημοκράτισσες και δημοκράτες της Χαλκίδας και της Εύβοιας, ότι αντί να υπάρχουν αυτή τη στιγμή νοσοκομεία, όπως είναι και το δικό σας, το οποίο θα έπρεπε αυτή τη στιγμή να είναι πανέτοιμο, αντί να υπάρχει ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό που να στελεχώνει τις κλειστές σήμερα Μονάδες Εντατικής Θεραπείας, ακόμη και τμήματα επειγόντων περιστατικών, αυτή η κυβέρνηση να έχει προτάξει την πρόσληψη αγροφυλάκων."


ΥΓ: Μακάρι την κριτική των προθέσεων που κάνετε στο ΠΑΣΟΚ να την κάνατε και για τις πολιτικές και πρακτικές της κυβέρνησης...

EDIT: και δεν κατάλαβα καλά. Όλη η συνέντευξη αφορούσε τις πολιτικές της κυβέρνησης και την επικαιρότητα! Η Εύβοια δεν ανήκει στην Ελλάδα (για να χρησιμοποιήσω και τις δικές τους εκφράσεις) οπότε δεν επηρεάζεται από αυτά?


Share/Save/Bookmark
eXTReMe Tracker
free hit counters

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP