Τρίτη 5 Μαΐου 2009

Υποκρισία χωρίς όρια!

Μόνο με αυτό το τρόπο μπορεί να χαρακτηρίσει κανείς αυτό που συμβαίνει σήμερα. Για να δικαιολογήσουν τη στάση της κυβερνητικής παράταξης στελέχη και βουλευτές της ΝΔ δηλώνουν πως ζήτησαν την παραίτηση του.

Μα αν δεν άξιζε να διερευνηθεί η υπόθεση γιατί ακριβώς πρέπει να παραιτηθεί??

Άλλη δικαιολογία είναι πως και το ΠΑΣΟΚ έκανε τα ίδια! Μάλιστα αυτό τα συγκάλυπτε χωρίς να μιλάμε για αυτά, λένε κάποιοι. Ας υποθέσουμε πως αυτό ισχύει.

Τι ακριβώς εμπόδιζε την κυβέρνηση το 2004 με πλειοψηφεία 165 βουλευτών αλλά και τη στήριξη του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης να διαλευκάνει όλα τα θέμα για τα οποία είχε κατηγορηθεί το ΠΑΣΟΚ? Τότε μάλιστα που δεν είχαν παραγραφεί οι ευθύνες πολιτικών προσώπων? Και στο κάτω κάτω της γραφής το ΠΑΣΟΚ κρίθηκε από το λαό σε 2 βουλευτικές αναμετρήσεις για τα θέματα αυτά (μιας και δικαστική διερεύνηση δεν έγινε με απόλυτη ευθύνη του κ Καραμανλή και της κυβέρνησής του). Η ΝΔ (και πάλι με απόλυτη ευθύνη Καραμανλή) είναι αυτή που δεν έχει κριθεί από τη δικαιοσύνη για τα σκάνδαλα για τα οποία κατηγορείται αλλά ούτε και από το λαό (ακόμα...)!

Επιτέλους τι θα πρέπει να κάνει κάποιος για να αποδείξει ότι θέλει να διαλευκανθούν όλες οι υποθέσεις? Κωλοτούμπες? Πόσες φορές θα πρέπει δηλαδή να κάνει προτάσεις για τη διαφάνεια, και πόσες για να διαλευκανθούν όλα τα σκάνδαλα και κυρίως αυτά που αφορούν και το δικό του κόμμα? Αν η στάση Παπανδρέου κρίνεται καιροσκοπική ή ότι αποσκοπεί σε κομματικά ωφέλη, τότε γιατί παραμένει η ίδια είτε βρισκόμαστε πριν από εκλογές (όπως σήμερα), είτε όταν βρισκόμαστε μακρυά από αυτές (όπως το 2004 και 2005)?


Επιτέλους κύριοι της ΝΔ. Το γεγονός ότι στελέχη του ΠΑΣΟΚ τα οποία κατηγορήθηκαν για σκάνδαλα είναι σήμερα ελεύθερα (χωρίς να έχουν αθωωθεί η καταδικαστεί) είναι αποκλειστικά λόγω δικής σας υπαιτιότητας! Συνεπώς η χρησιμοποίησή του ως επιχείρημα μάλλον εσάς βλάπτει, κυρίως γιατί υπάρχουν 3,5 εκατ ψηφοφόροι που θυμούνται ακόμη τις υποσχέσεις Καραμανλή...


Share/Save/Bookmark
eXTReMe Tracker
free hit counters

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP