Παρασκευή 29 Μαΐου 2009

Τσου ρε Μάκη!

Ασχολήσου με τα εξώγαμα του Πασχάλη και τα UFO και άσε την πράσινη ανάπτυξη σε αυτούς που την ξέρουν!

Τι τόλμησε να ισχυριστεί ο Μάκης?

Πως το ΠΑΣΟΚ θυμήθηκε την πράσινη ανάπτυξη επειδή είδε να αυξάνονται τα ποσοστά των οικολόγων!

Κάποια στιγμή θα πρέπει να αποφασίσουν κάποιοι γελοίοι σχολιαστές από ποιον τελικά εμπνεύστηκε την πράσινη ανάπτυξη το ΠΑΣΟΚ?

Αρχικά μας είπαν ότι την εμπνεύστηκε από τον Ομπάμα(!).

Σήμερα κατηγορούν το ΠΑΣΟΚ και τον Παπανδρέου για πολιτικό καιροσκοπισμό και ότι τη χρησιμοποιεί λόγω οικολόγων!

Δηλαδή πόσες φορές πρέπει να το πούμε ότι από το 2004 βρίσκεται η βιώσιμη ανάπτυξη στο πρόγραμμα του ΠΑΣΟΚ??

Αντιγράφω από ποστ του Κρόγια (6 Μαρτίου 2009, όταν οι οικολόγοι έπαιρναν ούτε λίγο ούτε πολύ περίπου 2% στις δημοσκοπήσεις...)

2004!!!!: ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
http://www.pasok.gr/portal/gr/47/8826/3/1/showdoc2.html
Περίληψη:
Πιστεύουμε ότι η ολοκληρωμένη πολιτική για την προστασία του περιβάλλοντος και τη βιώσιμη ανάπτυξη, διαμορφώνει νέα δεδομένα στην οικονομία, παρέχοντας νέες επιχειρηματικές δυνατότητες και δημιουργώντας νέες ευκαιρίες απασχόλησης. Ιδιαίτερα στην Ελλάδα οι ευκαιρίες αυτές αναδεικνύονται σε σχέση με τη βελτίωση των περιβαλλοντικών επιδόσεων στους τομείς της ενέργειας, της βιομηχανίας, της γεωργίας και του τουρισμού, τη διαχείριση των αποβλήτων, την ολοκληρωμένη προστασία και διαχείριση των νερών τη δημιουργία νέων θεσμών και μηχανισμών για την προστασία του περιβάλλοντος και τη βιώσιμη ανάπτυξη των πόλεων και των οικισμών.
Όλο το πρόγραμμα του 2004 εδώ: http://www.pasok.gr/portal/gr/000F4240/Data/2004.pdf


2007: ΠΡΑΣΙΝΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΠΡΑΣΙΝΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
http://programma.pasok.gr/wp-content/uploads/keimena/3.pdf
Περίληψη:
Το περιβάλλον είναι δημόσιο αγαθό και βρίσκεται στο επίκεντρο των πολιτικών μας επιλογών. Αποτελεί για μας αναπτυξιακό πόρο και συγκριτικό πλεονέκτημα.
Η πολιτική μας για το περιβάλλον, ο νέος ενεργειακός σχεδιασμός και η πολιτική μας για τις μεταφορές, αποτελούν τους τρεις πυλώνες για να οδηγηθούμε σε μια πράσινη οικονομία. Μια οικονομία που θα αποτελεί τη βάση της βιώσιμης ανάπτυξης, που θα δημιουργεί νέες θέσεις εργασίας και θα προστατεύει το περιβάλλον.
Μια οικονομία που θα διασφαλίζει ασφάλεια στην παροχή της ενέργειας αλλά και θα καθιστά ανταγωνιστική τη χώρα μας στις νέες υπηρεσίες και τα νέα προϊόντα.
Όλο το πρόγραμμα του 2007 εδώ: http://www.pasok.gr/portal/gr/000F4240/Data/Binder1.pdf


Share/Save/Bookmark

1 σχόλια:

ΠΑΠΑΚΩΣΤΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ 1 Ιουνίου 2009 στις 4:22 π.μ.  

ΝΑ ΕΠΙΣΗΜΑΝΩ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΑΝ ΟΜΙΛΗΤΗ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ, ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΡΕΜΟΠΟΥΛΟ- ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΟ- ΟΝΣΟΥΛΟΓΛΟΥ- ΤΡΙΑΡΙΔΗ, ΚΑΙ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ, ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ (ΣΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ, 2008, ΕΛΑΒΕ ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΓΥΡΟ 37% !), ΠΟΥ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΝΑ “KINEITAI” ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΣΤΟΝ ΕΥΡΥΤΕΡΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΟΑΡΙΣΤΕΡΑΣ (ΠΑΣΟΚ)!!! ΓΙΑΤΙ ΑΠΟΣΙΩΠΑΤΑΙ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΑΠ΄ΟΛΑ ΤΑ ΜΜΕ ΚΑΙ blog-s ;;;

ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΚΩΣΤΑΣ

eXTReMe Tracker
free hit counters

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP