Παρασκευή 8 Μαΐου 2009

Όλα είναι θέμα αντανακλαστικών...

Σήμερα ο Χρίστος Βερελής υπέβαλε την παραίτησή του από τη βουλή. O λόγος πολύ απλός. Το γεγονός ότι μπορεί κάποιοι να άφηναν υπονοούμενα για τη συμμετοχή του ως Υπουργού της περιόδου σε ενδεχόμενο σκάνδαλο MAN στην Ελλάδα.

Χωρίς δηλαδή να υπάρχουν ούτε στοιχεία για την υπόθεση στην χώρα μας, αλλά και χωρίς να έχει κατηγορηθεί επίσημα από κανέναν. Τα αντανακλαστικά τα οποία φάνηκε πως έχει, είναι κάτι για το οποίο θα πρέπει να τον συγχαρούμε.

Μακάρι να είχαν τα ίδια αντανακλαστικά και όσα κυβερνητικά στελέχη (όχι για όσα υπάρχουν εικασίες για συμμέτοχη, όπως με το Βερελή) αλλά είναι αποδεδειγμένο πως είναι εμπλεκόμενα σε σκάνδαλα!

Αυτή η παραίτηση μας κάνει για άλλη μία φορά να θυμηθούμε τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα του κ Καραμανλή για μηδενική ανοχή. Η μηδενική του ανοχή μάλλον περιορίστηκε σε όσα στελέχη του τόλμησαν να δηλώσουν πως υπάρχουν άτομα που τα "παίρνουν" σε όλα τα κόμματα, και δε συνεχίστηκε για τόσα και τόσα σκάνδαλα της τελευταίας πενταετίας ακολουθώντας τη λογική του "διυλίζω τον κώνωπα και καταπίνω την κάμηλο"...


Share/Save/Bookmark
eXTReMe Tracker
free hit counters

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP