Σάββατο 11 Απριλίου 2009

Portal... Κυβερνητικής Προπαγάνδας!

To portal της ert το οποίο έχει ακριβοπληρωθεί, φαντάζομαι, από χρήματα ΟΛΩΝ των ελλήνων φορολογουμένων, δεν κάνει τίποτα άλλο παρά να ακολουθεί και την επίσημη γραμμή των δελτίων ειδήσεων. Να προπαγανδίζει τις κυβερνητικές θέσεις. Το χειρότερο όμως δεν είναι αυτο. Το γεγονός ότι παραλείπει να αναφέρει η ΕΡΤ, ίσως για πρώτη φορά, τα στοιχεία δημοσκόπησης είναι το πέρα για πέρα εξοργιστικο.

Υπό άλλες συνθήκες θα μας βομβάρδιζε με πίνακες καταλληλότητας Καραμανλή και υπεροχής της ΝΔ για τουλάχιστον 10 λεπτά σε κάθε δελτίο αλλά και θα βρισκόταν πρώτο θέμα στο portal της.

Τώρα όμως, αποφεύγει επιμελώς να αναφέρει τη δημοσκόπηση της Public Issue. Και μη μου πείτε ότι είναι Σαββατοκύριακο και υπολειτουργεί, γιατί θα σας αναφέρω πως πριν από λίγο ανανεώθηκε το site για να προστεθούν δύο θέματα: 1)Σφοδρή επίθεση Καραμανλή σε ΠΑΣΟΚ-Παπανδρέου και 2)Σαφάρι Φορολογικών Ελέγχων.

Δηλαδή μπορεί να ανανεώνεται το portal, αρκεί απλά τα θέματα να είναι στα πλαίσια της κυβερνητικής προπαγάνδας...


ΥΓ: Επειδή κάποιοι δε θέλουν να μαθευτεί:

ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΑΥΞΑΝΕΙ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΙΣ 5 ΣΤΙΣ 7,5 ΠΟΣΟΣΤΙΑΙΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ!

ΥΓ2: Αν δεν το δω σύντομα στην ΕΡΤ αλλά και τα μεγάλα Μέσα μάλλον θα το κάνω και banner!!!


ΥΓ3: Ευτυχώς που υπάρχουν και τα blogs και μπορούν όσοι θέλουν να ενημερωθούν
!


Share/Save/Bookmark

3 σχόλια:

Ethnikofrones 11 Απριλίου 2009 στις 6:51 μ.μ.  

δηλαδή τα μπλογκς που προπαγανδίζουν για λογαριασμό σας είναι ενημερωτικά.

Αλήθεια τι άλλο θα κάνετε για να βγείτε στην εξουσία.

Wins 11 Απριλίου 2009 στις 7:28 μ.μ.  

δηλαδή φίλε μου, το θέμα είναι απλό: και εμείς ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ THN ΕΡΤ όπως όλοι οι Έλληνες και απαιτούμε να μη λειτουργεί ως μαγαζάκι κανενός...!!!! Τα blogs είναι δωρεάν... όποιος θέλει θα διαβάζει... ΔΕΝ ΒΑΖΟΥΝ ΣΕ ΚΑΝΕΝΟΣ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΧΕΡΙ!!!! Άσε που είναι πολυφωνικά... Εσύ επιλέγεις τί θέλεις να διαβάσεις...

Αλήθεια,όμως, ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΦΥΓΕΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ;;;;;;

Τ.Ο. ΠΑΣΟΚ Ερέτριας 11 Απριλίου 2009 στις 9:03 μ.μ.  

@ dexter

Καταρχάς, δεν είμαστε ενημερωτικό blog! Είμαστε το επίσημο blog της Τοπικής οργάνωσης ΠΑΣΟΚ Ερέτριας, όπως καταλαβαίνεις και από το όνομά μας.

Εγώ απαιτώ η ΕΡΤ να είναι αν όχι αντικειμενική, ειλικρινής! Να βάλει για σηματάκι της αυτό της ΝΔ και για τα σποτάκια τον υμνο της. Ξέρεις πόσα χρήματα θα είχαμε γλυτώσει ως φορολογούμενοι από μια τέτοια κίνηση...?

eXTReMe Tracker
free hit counters

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP