Τετάρτη 15 Απριλίου 2009

Προς τι η διαφορετική αντιμετώπιση Μποτόπουλου?

Ο Γιώργος Παπανδρέου αποφάσισε πως στο ευρωψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ για τις εκλογές του προσεχούς Ιουνίου δε θα έπρεπε να συνεχίσουν να μετέχουν οι εξής νυν ευρωβουλευτές: Μποτόπουλος, Μπατζελή, Τζαμπάζη, Αρναουτάκης και Ματσούκα. Σε αυτούς προτάθηκε να επιλέξουν σε ποια εκλογική περιφέρεια της χώρας θα επιθυμούσαν να είναι υποψήφιοι στις επόμενες βουλευτικές εκλογές.

Σύμφωνα, πάντα, με το ρεπορτάζ του Mega η απόφαση αυτή του Γ. Παπανδρέου ενόχλησε εκτός από τον ίδιο τον κ Μποτόπουλο και τον Ε. Βενιζέλο, Αφού εξἐλαβαν πως η απόφασή του έχει ληφθεί με γνώμονα το ποιον υποστήριξε ο κ Μποτόπουλος στις εσωκομματικές εκλογές.

Μάλιστα ο κ Μποτόπουλος κάνει λόγο για "υπηρέτηση της ενότητας του κόμματος" και ο κ Βενιζέλος ζήτησε να ισχύουν τα ίδια κριτήρια και κανόνες για όλους τους νέους ευρωβουλευτές.

Εγώ ένα δεν μπορώ να καταλάβω. Με το ίδιο σκεπτικό γιατί δεν βγήκαν να διαμαρτυρηθούν και οι άλλοι τέσσερις κομμένοι ευρωβουλευτές και βγήκε μόνο ο κ Μποτόπουλος, μιλώντας μάλιστα και για υπηρέτηση ενότητας...? Και προς τι η ειδική μεταχείριση από τα Μέσα, συγγνώμη ΤΟ ΜΕΣΟ μάλλον, το MEGA της περίπτωσής του...?


Share/Save/Bookmark

7 σχόλια:

Βασιλης Γ. 15 Απριλίου 2009 στις 12:59 μ.μ.  

Ο προεδρος εχει δειξει στοιχεια μεγαλου πολιτικου ανδρα. Μεγαλυτερου απο αυτη τη κινηση προσωπικης αντεκδικησης. Εμεις που ελπιζουμε να ξαναδουμε το ΠΑΣΟΚ στην εξουσια δεχομαστε το ελλειμα του προεδρου σε "λαικο προφιλ" και "ρητορικη ικανοτητα" γιατι τα αντισταθμιζει με ενα ευρωπαικο υφος σοβαροτητας και αξιοκρατιας. Το να κοβεις τον (αποδεδειγμενα) ικανο γιατι δεν σε προσκυνησε ειναι δειγμα μικροτητας αναρμοστο του επιπεδου του Προεδρου. Και οσο για τα σεναρια σκανδαλολογιας..... δεν τσιμπαμε! Προωθηστε τους ικανους και αφηστε τις εσωτερικες διαμαχες γιατι θα μας χασατε!

Wins 15 Απριλίου 2009 στις 2:55 μ.μ.  

"Δέχεστε το έλλειμα του προέδρου σε "λαϊκό προφίλ" και "ρητορική ικανότητα"... Μάλιστα! Είναι σα να λέμε πάλι "Γιωργάκης είναι και ανίκανος, αλλά το αντιπαρερχόμαστε"... Μωρέ τί λέτε!!!! Ακούτε τί λέτε;;; Αν πασόκοι λένε τέτοια πράγματα για τον πρόεδρό τους, τί μένει στους άλλους;;; Και γιατί δεν έχει ρητορική ικανότητα;;; επειδή δεν λέει αρλούμπες;;; μπλα μπλα μπλα και στο 5λεπτο να χάνεις τον ειρμό της σκέψης του;;; Εδώ, ξεχάσατε εδώ και 5 χρόνια, ότι ο Πρόεδρος του δικού μας Κινήματος, είναι Πρόεδρος της Σοσιαλιστικής Διεθνούς, μη τυχόν και πάρει τα εύσημα που του αξίζουν!!!!
Κι αν ήταν θέμα αντεγκδίκησης όπως λες, υπήρχαν άλλοι πολύ ψηλότερα από τον Μποτόπουλο για να τους τιμωρήσει επειδή δεν τον προσκύνησαν...
Είναι ΝΤΡΟΠΗ τελευταίες μέρες πριν τις εκλογές, να ανακινείτε τέτοιες καταστάσεις, ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΒΙΑΖΕΤΕ... Τον μόνο που εξυπηρετούν όλα αυτά, είναι η άχρηστη, υπό διάλυση, Ν.Δ.!!!! Εκτός κι αυτό θέλετε!!!!! Γιατί δεν θα είναι η πρώτη φορά που έχει γίνει... Μόνο που ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΑΝΤΑΜΟΙΨΕΙ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑΝ ΟΠΩΣ ΑΡΜΟΖΕΙ!!!!

Βασιλης Γ. 15 Απριλίου 2009 στις 3:42 μ.μ.  

Αγαπητε/η nipou,

Χαιρομαι που εχεις ορεξη για αντιπαραθεση αλλα αντιπαρατιθεσαι για ολα πλην της ουσιας. Την ικανοτητα του συγκεκριμενου ανθρωπου και το αδικαιολογητο κοψιμο του απο την λιστα τα αφησες τελειως ασχολιαστα. Σε εξαγριωσε η αποψη μου για τον προεδρο. Παραβλεπεις ομως του γεγονοτος οτι παροτι εξασκω το δικαιωμα μου να κριτικαρω τον Προεδρο συνεχιζω να τον υποστηριζω μεσω της συμμετοχης σε φορα οπως αυτο για το καλο του κινηματος. Επετρεψε μου να θεωρησω την αποψη σου λιγο "οπαδιστικη". Λιγη επικοδομοιτικη κριτικη δεν εβλαψε ποτε κανεναν. Δεν θα κανω τα στραβα ματια οταν χωρις αξιοκρατικο αιτιο ο πιο αξιολογος ευρωβουλευτης του κινηματος κοβεται απο την λιστα απλα και μονο επειδη ο Γιωργος ειναι και Προεδρος της Σοσιαλιστικης Διεθνους. Αντιθετως ενας λογος παραπανω να ειμαι πιο αυστηρος μαζι του. Οσο για τον "εκβιασμο" που βλεπεις, δεν εχω καμια δυναμη να εκβιασω κανεναν παρα μονο τον ιδιο μου τον ευατο, οταν την ημερα των εκλογων θα με "εκβιασω" να ριξω στην καλπη ενα ευρωψηφοδελτιο μη ανταξιο του κινηματος!

Τ.Ο. ΠΑΣΟΚ Ερέτριας 15 Απριλίου 2009 στις 6:10 μ.μ.  

@ Βασίλη

Αν εννοείς σενάριο σκανδαλολογίας την ανάρτηση του i-reporter, εγώ απλά ώφειλα να την αναφέρω ως κάτι που κυκλοφορεί!

Όπως ακριβώς ανέφερα την άποψη ότι ο Μποτόπουλος θεώρησε όχι ότι αδικείται, αλλά ότι αδικείται λόγω προτίμησης στις εσωκομματικές εκλογές!

Προσωπικά θεωρώ πως ο Πρόεδρος διατηρει το δικαίωμα να καταρτίζει το ψηφοδέλτιο του όπως εκείνος θεωρεί...

Επίσης θεωρώ και τους υπόλοιπους 4 που επίσης κόπηκαν ικανούς. Δεν άκουσα το κανάλι να βγαίνει να λέει πως και αυτοί είναι δυσρεστημένοι!

Κατ'εμέ φαίνεται η θέληση του Mega να προβάλλει τέτοιου είδους θέματα για να δημιουργήσει εκ νέου εσωστρέφεια.

Τέλος μία ερώτηση: Ποιοί ακριβώς είστε εσείς που θα σας χάσουμε?

Βασιλης Γ. 15 Απριλίου 2009 στις 6:39 μ.μ.  

Οι "εμεις" ειναι ο απλος πολιτης - ψηφοφορος. Δηλαδη εγω! Αυτο ακριβως ειμαι. Ενας απλος πολιτης που παρακολουθει κατι το οποιο το θεωρει αδικο και χωρις αιτιο. Ισως να νομιζετε οτι ειμαι "βενιζελικος". Αν ετσι νομιζετε κανετε λαθος. Προτιμω ξεκαθαρα το ευρωπαικο στυλ και προφιλ του Γιωργου. Επειδη ομως γνωριζω και τον Κ.Μποτοπουλο και το αξιολογο εργο του στον ελαχιστο χρονο που εχει στην Ευρωβουλη δεν μπορω παρα να τον υποστηριξω και την στιγμη που εγω νιωθω οτι αδικειται να αντιδρασω. Αυτοι ειναι λοιπον οι¨"Εμεις".

Υ.Γ. Γνωριζετε οτι ο Κ.Μποτοπουλος μετα απο μολις 1,5 χρονο παρουσιας στο ευρωκοινοβουλιο συμμετεχει ορισμενος απο την Σοσιαλιστικη Ομαδα στην καταρτιση του προυπολογισμο του 2010?

Τ.Ο. ΠΑΣΟΚ Ερέτριας 15 Απριλίου 2009 στις 6:49 μ.μ.  

@ Βασίλη

Ρε Βασίλη, δε διαφωνώ ότι είναι άξιο στέλεχος ο άνθρωπος. Για αυτό και τον επέλεξε ο Γιώργος για το ευρωψηφοδέλτιο το 2004.

Δεν καταλαβαίνω που είναι το μεμπτό όμως στο να εναχθεί στην πολιτική ζωή της χώρας. Του έδωσε τη δυνατότητα να επιλέξει σε ποια εκλογική περιφέρεια θέλει να κατέβει και αυτός άρχισε να λέει για ενότητα του κόμματος και πράσινα άλογα!

Άλλους 4 έκοψε που είναι επίσης ικανοι. Και το ξαναλέω ήταν δικαίωμά του. Και για να σου πω την αλήθεια ας περιμένουμε λιγάκι να δούμε την τελική σύνθεση του ευρωψηφοδελτίου...

Δες και την αναδημοσίευση για το θέμα (αποχαιρετισμός κτλ)

ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΔΙΩΞΕ, το τονίζω, τον επαναπάτρισε!

Τ.Ο. ΠΑΣΟΚ Ερέτριας 15 Απριλίου 2009 στις 6:51 μ.μ.  

Α! όσο για το ποιοι είστε απλά ρώτησα λόγω του α πληθυντικού...

και όσον αφορά τις εσωτερικές διαμάχες, συμφωνώ απόλυτα! Δες και τα σχόλια μου στο blog του Κρόγια, οπου επίσης έχεις σχολιάσει για το θέμα.

eXTReMe Tracker
free hit counters

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP