Κυριακή 15 Μαρτίου 2009

Βουλγαράκης και Υιός ΟΕ. Η μήπως καλύτερα ΕΠΕ?

Δημοσιεύτηκε χτες από το enimerwsi-gr.blogspot.com ότι ο γιος του Γιώργου Βουλγαράκη, είχε βάλει ως status στο facebook ότι "κάθε δημοσιογράφος είναι και πόρνης γιος" (δεν ήταν γραμμένο τόσο σεμνά).

Η αλήθεια είναι πως δεν περιμέναμε κάτι καλύτερο από αυτόν. Όχι για κανέναν άλλο λόγο αλλά κυρίως γιατί είναι γιος του Βουλγαράκη (κάτι που ίσως να είναι πιο προσβλητικό από αυτό που κατηγόρησε τους δημοσιογράφους). Όταν ο μπαμπάκας σου έχει διατελέσει αρχιδαπίτης, ε μάλλον κατ' εικόνα και ομοίωση του θα προσπαθήσει να σε αναθρέψει. Με μπαμπά που φοροδιαφεύγει δημιουργώντας offshore και ΕΠΕ, συν τοις άλλοις, μαμά που εμπλέκεται σε όλα τα αμαρτωλά συμβόλαια μεταξύ δημοσίου και μονής Βατοπεδίου, και παππού που απειλεί όποιον αποκαλύψει τίποτα για τον γαμπρό του, μάλλον αναπόφευκτα ήταν τα αποτελέσματα!

Παραθέτουμε ένα ποτ πουρί για το επίπεδο του πατρός.





Share/Save/Bookmark

2 σχόλια:

Στέλιος 15 Μαρτίου 2009 στις 8:15 μ.μ.  

Μόνο αυτό? Δεν το είδες το καλόπαιδο που κάνει διακοπές σε κότερο με τα οννεδάκια και το κότερο μέσα έχει μέχρι και κομπιούτερ? Τί να καταλάβει αυτό το παιδί από το πλιάτσικο στο οποίο έχει περιπέσει το κόμμα του?

Τ.Ο. ΠΑΣΟΚ Ερέτριας 15 Μαρτίου 2009 στις 11:35 μ.μ.  

Διαφωνω με την αναρτηση τετοιου είδους βιντεο. Και για να πω την αλήθεια δεν είναι η δουλεια μου να ασχολουμαι με τις πραξεις του γιου αλλά με του πατέρα. Παρόλα αυτά συμφωνω με την ουσία της ανάτησης της piazza.

eXTReMe Tracker
free hit counters

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP