Παρασκευή 13 Μαρτίου 2009

Ο θυμός του πρωθυπουργού...

Τα τελευταία 5 χρόνια, αλλά τα τελευταία 2 πολύ πιο έντονα απ' ότι πριν, διαβάζουμε στις εφημερίδες και βλέπουμε στην τηλεόραση τους ρεπόρτερ να μας μιλάνε για έναν θυμωμένο πρωθυπουργό.

Στα δομημένα ομόλογα, θυμωμένος ο Καραμανλής. Στο σκάνδαλο με τους Πακιστανούς, ομοίως. Στις υποκλοπές, έξω από τα ρούχα του. Στο σκάνδαλο Ζαχόπουλου, οργισμένος Στο σκάνδαλο του Βατοπεδίου έξω φρενών (αφού μάλιστα προηγουμένως είχε στηρίξει το δεξί του χέρι -Ρουσσόπουλο- που μέσα σε λίγες βδομάδες απέπεμψε δίχως λόγο κι αφορμή!!) Με τις βολές Καρατζαφέρη, εσχάτως, το ίδιο.

Γενικότερα έχω παρατηρήσει πως ο κ Καραμανλής τα τελευταία 5 χρόνια περισσότερο χρονικό διάστημα έχει περάσει οργισμένος, λόγω των πολλών σκανδάλων και αποτυχιών της κυβέρνησης του, παρά έχει ασχοληθεί με τη διακυβέρνηση της χώρας. Αντί να θυμώνει και να εξοργίζεται θα μπορούσε απλά να έχει λάβει κάποια μέτρα για την αντιμετώπιση των προβλημάτων και να αποπέμψει τα εμπλεκόμενα στελέχη. Αντί λοιπόν να διαρρέει ποια είναι ψυχολογική του κατάσταση θα μπορούσε να συνειδητοποιήσει ότι είναι (για λίγο καιρό ακόμα) πρωθυπουργός και να ασχοληθεί με τις πράξεις. Δικαιούνται να θυμώνουν και να οργίζονται οι πολίτες, όχι όμως οι πολιτικοί και ιδίως οι πρωθυπουργοί...


Share/Save/Bookmark

2 σχόλια:

blogger 13 Μαρτίου 2009 στις 3:48 μ.μ.  

Λες και είσαστε στο μυαλό μου.
Έλεγα να γράψω κάτι ανάλογο.
Μπράβο!

Τ.Ο. ΠΑΣΟΚ Ερέτριας 13 Μαρτίου 2009 στις 3:52 μ.μ.  

Τα μεγάλα πνεύματα που λένε...

lol

eXTReMe Tracker
free hit counters

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP